Site icon xtesini.gr

Όλοι οι τρόποι να μαγειρέψουμε τον κιμά και 15 μοναδικές συνταγές

Ποιά είδη κιμά κάνουν για κατσαρόλα
Αν στην παρασκευή μπιφτεκιών και συναφών κρεοσκευασμάτων προτείνεται – επιβάλλεται» λένε ορισμένοι σεφ – να είναι λιπαρός ο κιμάς, για να μη στεγνώσουν τα μπιφτέκια κατά το ψήσιμό τους στη σχάρα ή στο γκριλ, στον μαγειρευτό κιμά, δεδομένου ότι όλο το λίπος που περιέχει μένει στην κατσαρόλα, είναι προτιμότερο να επιλέγουμε κομμάτια μετρίως λιπαρά ή να κάνουμε αναμείξεις, ώστε να πετύχουμε καλή αναλογία ψαχνού και λίπους. Λιποπεριεκτικότητα γύρω στο 20% είναι αναγκαία, προτείνουν οι σεφ, για να μείνει ζουμερός ο κιμάς.Παράγγειλε online μέσα από το dominos.gr και δες live την εξέλιξη της παραγγελίας σου μέσα από το Domino’s Tracker!


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.gastronomos.gr/syntages/symvoules/oloi-oi-tropoi-na-mageirepsoyme-ton-kima-kai-17-monadikes-syntages/95728/?fbclid=IwAR1N-QyO761mwc0toXY3af3xd2iUYebapDCadzy-bN8IPoshmqpvvSU3rSY

Exit mobile version