Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα4 τρόποι για να κάνεις οικονομία να είσαι στη μόδα!

4 τρόποι για να κάνεις οικονομία να είσαι στη μόδα!

Μπορείς να κάνεις οικονομία και να είσαι στη μόδα. Γιατί το πιο σημαντικό είναι να μάθεις να ντύνεσαι για τον εαυτό σου και όχι για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Μόδα και χρήματα: Ποια πρέπει να είναι η σχέση τους;


Μπορείς να είσαι στη μόδα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία; Ναι, μπορείς. Μόδα και χρήματα δεν πηγαίνουν πάντα πακέτο, αρκεί να γνωρίζεις πώς να κάνεις σωστές επιλογές και σωστή διαχείριση.

Φτιάξε το δικό σου moon board

Δηλαδή; Το να βρεις το προσωπικό σου στιλ είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να γλιτώσεις χρήματα και να είσαι πάντα στη μόδα.

Μπορείς να πάρεις έμπνευση από τους φίλους, από τα περιοδικά μόδας, από το Pinterest, από ταινίες… Βρες αυτό που είναι για σένα! Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τα στιλ που θαυμάζεις με αυτά που λειτουργούν για σένα.

Το να “επαναπροσδιορίσεις” τη ντουλάπα σου από την αρχή θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τα κομμάτια που έχεις ήδη και να ανακαλύψεις αυτά που λείπουν.

Και όταν έχεις βρεις το προσωπικό σου στιλ, τότε δεν θα ξεφύγεις κι από το budget σου.

Πάρε το χρόνο σου για να αγοράσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να μην ξοδέψεις μια περιουσία ενώ προσπαθείς να χτίσεις τη ντουλάπα σου… είναι πραγματικά να πάρεις τον χρόνο σου.

Κάνε προσεκτικές επιλογές κι αποφάσεις. Για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού είναι σημαντικό να αγοράζεις κομμάτια που ταιριάζουν με το προσωπικό σου στιλ, τις ανάγκες σου και τον τρόπο ζωής σου.

Μην αγοράζεις τίποτα βιαστικά, αλλά κάνε μια μικρή έρευνα και αξιολόγησε το κάθε κομμάτι που θα αγοράσεις για να δεις αν θα έχει και διάρκεια.

Vintage μαγαζιά

Μπορείς να γεμίσεις τη ντουλάπα σου με χρώματα, patterns και διαφορετικές υφές.

Υπάρχουν πολλά μαγαζάκια που μπορείς να βρεις ποιοτικά ρούχα και σε πιο οικονομικές τιμές. Κι αν είσαι λάτρης των vintage, τότε υπάρχουν πολλά vintage μαγαζιά αλλά και μαγαζιά με ρούχα secondhand. Θα βρεις ρούχα πιο οικονομικά αλλά στη μόδα!

Πρόσεχε τα ρούχα σου

Είναι σημαντικό να επενδύεις χρόνο στα ρούχα σου και να τα βοηθήσεις να διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

Το να προσέχεις τα ρούχα σου είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως το να προσέξεις το πώς τα πλένεις, πώς τα αποθηκεύεις, πώς τα περιποιείσαι! Γιατί αν φροντίζεις τα ρούχα σου, τότε αυτά θα σε ανταμείψουν και θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

Πηγή: https://ipop.gr/moda/tropoi-gia-na-kaneis-oikonomia-amp-na-eisai-sti-moda/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ