Site icon xtesini.gr

Πώς θα διώξεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια που όλες μας ταλαιπωρούν!

Οι καιροί πιο πολύ από ποτέ έχουν γίνει απαιτητικοί τόσο στην εργασία όσο και στην καθημερινότητα. Το στρες και η κούραση δε σε αφήνουν να κοιμάσαι καλά τα βράδια και συνεπώς είτε κοιμηθείς 9, είτε 6, είτε 12 ώρες υπάρχει κάτι που παραμονεύει στο πρόσωπο σου και το βλέπεις κάθε πρωί στον καθρέφτη.. οι μαύροι κύκλοι! Ήρθε όμως η ώρα να διώξεις τους μαύρους κύκλους μία και καλή!


Πώς θα διώξεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Χρησιμοποίησε κρύες γάζες

Το πρωί ή το βράδυ ή ακόμα καλύτερα και το πρωί και το βράδυ άπλωσε μία κρύα γάζα ή ένα καθαρό πανάκι για 10′ πάνω από τα μάτια σου. Αυτό θα βοηθήσει στην μείωση της εμφάνισής τους.

Βάλε αγγούρια στην περιοχή των ματιών

 

Ναι, το ξέρεις το έχεις ακούσει αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει! Τα αγγούρια έχουν ιδιότητες που μπορούν να κάνουν το δέρμα σου πιο φωτεινό, έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις φέτες αγγουριού για να διορθώσεις τους μαύρους κύκλους. Κόψε ένα αγγούρι σε χοντρές φέτες και βάλτο στο ψυγείο. Χρησιμοποίησε το δύο φορές τη μέρα για 30′ και ξέπλυνε.

Χυμός αγγουριού και χυμός λεμονιού

Στην περίπτωση που δε σε βολέψουν οι φέτες αγγουριού σου έχουμε τη λύση. Ανάμειξε ίση ποσότητα χυμό αγγουριού και χυμό λεμονιού και χρησιμοποίησε βαμβάκι. Προσοχή μην το εφαρμόσεις πάνω στο μάτι αλλά μόνο από κάτω. Άφησε για 15′ και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Χρησιμοποίησε ροδόνερο

Το ροδόνερο εκτός από την υπέροχη μυρωδιά του μπορεί να καταπραΰνει και να αναζωογονήσει το κουρασμένο δέρμα. Το ροδόνερο για να το χρησιμοποιήσεις χρειάζεσαι βαμβάκι ντεμακιγιάζ το οποίο θα βουλιάξεις στο ροδόνερο και έπειτα θα τα αφήσεις πάνω από τα βλέφαρά σου για 15′ δύο φορές τη μέρα!

Ντομάτες!

Οι ντομάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λυκοπένιο, μια ουσία που είναι εξαιρετική για την καρδιαγγειακή υγεία, την όραση και το δέρμα σου. Το λυκοπένιο μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία πιο μαλακού, πιο ελαστικού δέρματος, καθώς και να μειώσει την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Ανακάτεψε λοιπόν ίση ποσότητα χυμό ντομάτας και χυμό λεμονιού και χρησιμοποίησε βαμβάκι ντεμακιγιάζ εμποτισμένο κάτω από τα μάτια. Άφησε για 10′ δύο φορές τη μέρα και ξέπλυνε.

Bonus: Φτιάξε έναν αρωματισμένο χυμό με χυμό ντομάτας, χυμό λεμονιού και φύλλα μέντας και πίνε καθημερινά. Αυτό θα σε βοηθήσει όχι μόνο να διώξεις τους μαύρους κύκλους αλλά και να βελτιώσεις την υγεία και το δέρμα σου.

 

Photo: Freepik
Tags : Beautyομορφιά

Μαρία Παπαδοπούλου

Πηγή: https://ipop.gr/omorfia/pos-tha-dioxeis-toys-mayroys-kykloys-kato-apo-ta-matia-poy-oles-mas-talaiporoyn/?fbclid=IwAR1xzrgD5mxPgyjZbFttK3Y0yU2A5lskFpx0J22RsJja3w6YjJ2zCeA_W08

Exit mobile version