Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠράγματα που πρέπει να αποφύγεις όταν έχεις νεύρα

Πράγματα που πρέπει να αποφύγεις όταν έχεις νεύρα

Αυτό ήταν … Νιώθεις πως το κεφάλι σου θα εκραγεί! Πιστεύεις ότι δεν θα αντέξεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω και ότι όποιος βρεθεί στο δρόμο σου αυτή την δύσκολη στιγμή θα είναι πολύ άτυχος! Δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα σου που είναι τσατάλια και έτσι ξεκινάς τις ανασούλες! Θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις όταν έχεις νεύρα και σου τα παρουσιάζουμε για να τα έχεις υπόψιν.


Ποια είναι όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις όταν έχεις  νεύρα;

  1. Μην κοιμηθείς: Δεν το λέμε εμείς. Οι ειδικοί, έχουν επιβεβαιώσει ότι δεν πρέπει να κοιμηθείς όταν έχεις πολλά νεύρα.


    Σε έρευνα που έχει διεξαχθεί από το περιοδικό Journal of Neuroscience έχει αποδειχθεί ότι αν πέσεις να κοιμηθείς με νεύρα αντί αυτά να φύγουν, θα πολλαπλασιαστούν. Οπότε, ξέχνα το σενάριο να ξαπλώσεις για να χαλαρώσεις γιατί θα γίνεις χειρότερα. Καλύτερο θα είναι να βγεις μια βόλτα… Αυτό θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

  2. Μην φας: Για να εκτονωθείς θες να το ρίξεις στο φαγητό. Επειδή, όμως, δεν θα έχεις τον έλεγχο της κατάστασης το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να πρηστείς και η δυσφορία σου να μεγαλώσει.
  3. Μην σπάσεις τίποτα: Το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό να κάνεις είναι να αρχίσεις να σπας και να πετάς ότι βρεις μπροστά σου για να ξεθυμάνεις. Λάθος! Έρευνες που έχουν γίνει στην Βρετανία έχουν αποδείξει ότι τα νεύρα σου θα ενισχυθούν αντί να χαλαρώσουν.
  4. Μην οδηγήσεις: Αν οδηγήσεις όταν έχεις νεύρα μπορεί να τρακάρεις ή να χτυπήσεις κάποιον που δεν σου φταίει τίποτα. Μην σκεφτείς, λοιπόν, για κανέναν λόγο να πιάσεις το τιμόνι γιατί δεν θα μπορέσεις να συγκεντρωθεί στην οδήγηση.
  5. Μην πεις τον πόνο σου στα social media: Δεν χρειάζεται να ρεζιλευτείς στους φίλους σου γράφοντας ότι σου συνέβη στον τοίχο σου στο facebook. Μόλις θα ηρεμήσεις θα το μετανιώσεις και θα τρέχεις να μαζέψεις τα αμάζευτα.

Πηγή: https://ipop.gr/psychologia/pragmata-poy-prepei-na-apofygeis-otan-echeis-neyra/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ