Site icon xtesini.gr

Κολοκυθόσπορος – Και πού δεν μας κάνει καλό

Ο κολοκυθόσπορος, ή πιο γνωστός σε όλους μας πασατέμπος, ανήκει στην οικογένεια των ξηρών καρπών. Οπως το λέει και το όνομά του, πρόκειται για τους σπόρους της κολοκύθας που συνήθως καταναλώνονται ψημένοι με ή χωρίς αλάτι, αλλά μπορούν να καταναλωθούν και ωμοί.


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.vita.gr/2021/09/06/diatrofi/kolokythosporos-kai-pou-den-mas-kanei-kalo/?fbclid=IwAR0E-wsQ75fkZGXXzoipO60j2ChsxVXdehZ2dpCyqUk1vjIFJGaEOKdqeHw

Exit mobile version