Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠως διαλέγω σωστά τον κιμά για κάθε συνταγή

Πως διαλέγω σωστά τον κιμά για κάθε συνταγή

Ποιο κομμάτι μοσχάρι είναι κατάλληλο για κιμά; Ποιος είναι ο κατάλληλος κιμάς για μπιφτέκια; Ψιλοκομμένος ή χοντροκομμένος κιμάς στα μπιφτέκια, burger, κεφτεδάκια, ρολό κιμά, σάλτσα κιμά, γιουβαρλάκια κλπ;


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.argiro.gr/2020/06/kimas-mageirema/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ