Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠροσέξτε αυτή τη λεπτομέρεια όταν ενώνετε τις παλάμες σας

Προσέξτε αυτή τη λεπτομέρεια όταν ενώνετε τις παλάμες σας

Η χειρομαντεία είναι μια αρχαία πρακτική που χαρακτηρίζεται ως η ικανότητα να βλέπεις το μέλλον κάποιου διαβάζοντας την παλάμη του. Οι πρώτες καταγραφές της χρονολογούνται πριν χιλιάδες χρόνια στις ρίζες της ινδουιστικής αστρολογίας και πλέον είναι ευρέως γνωστή σε όλον τον κόσμο.


Υπάρχουν συγκεκριμένες γραμμές στην παλάμη στις οποίες εστιάζουν οι χειρομάντες, η κάθε μια με τις δικές της μοναδικές συνδέσεις και σημασίες.

Μια σημαντική γραμμή είναι αυτή της καρδιάς ή και γνωστή ως η γραμμή της αγάπης. Ξεκινά από την άκρη της παλάμης κάτω από το μικρό δάκτυλο και φτάνει μέχρι το μεσαίο δάκτυλο ή και μέχρι τον δείκτη- αυτή η γραμμή είναι ιδιαίτερα σημαντική για θέματα αγάπης και στοργής.

Ενώ μερικοί προσέχουν την γραμμή μόνο της μιας παλάμης, για να προβλέψουν αν θα έχουν έναν μεγάλο έρωτα, αν τα συναισθήματα τους είναι περίπλοκα ή απλά ή πόσο ομαλός θα είναι ο γάμος τους, έχει επίσης παρατηρηθεί ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των γραμμών της καρδιάς όταν τις συγκρίνετε σε κάθε παλάμη.

Ενώστε τις παλάμες σας, κοιτάξτε σε ποια θέση βρίσκονται οι γραμμές της καρδιάς και διαβάστε τι σημαίνει σύμφωνα με το mysticalraven.com.

Η γραμμή του αριστερού χεριού είναι πιο ψηλά από το δεξί

Αυτά τα άτομα δεν πιστεύουν ότι η αγάπη είναι ένας αναγκαίος παράγοντας στην ζωή τους για να ευτυχήσουν και είναι πλήρως ικανοποιημένοι μόνοι τους. Γι αυτό τον λόγο, είναι πρόθυμοι να περιμένουν όσο καιρό και αν χρειαστεί για να βρεθεί το «σωστό» άτομο αντί να βιάζονται να ξεκινήσουν μια σχέση για να μην είναι μόνοι. Ελκύονται από ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τους ίδιους με κάποιο τρόπο- κυρίως από άτομα διαφορετικής ηλικίας ή διαφορετικής εθνικότητας. Έχουν πολλή αυτοπεποίθηση, μπορούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής και είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν όσες προκλήσεις χρειαστεί σε μια σχέση αν πιστεύουν ότι έχουν βρει το «μοναδικό» άτομο.

Οι γραμμές των δύο χεριών βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο

Αυτά τα άτομα παίρνουν την αγάπη πολύ στα σοβαρά και προτιμούν να είναι σε σταθερές, μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν φοβούνται τον χρόνο, την ενέργεια και την αφοσίωση που χρειάζεται μια αληθινή σχέση και είναι προετοιμασμένοι να παλέψουν για κάτι που νιώθουν έντονα. Είναι πολύ λογικά άτομα και εκτιμούν την σημασία της ρουτίνας και ενοχλούνται όταν κάτι αλλάζει. Είναι στοργικοί και θέλουν να φροντίζουν τους άλλους όταν το έχουν ανάγκη.

Η γραμμή του αριστερού χεριού είναι χαμηλότερη από το δεξί

Αυτοί οι άνθρωποι είναι παλιές ψυχές. Σοφοί παρά τα χρόνια τους έχουν μια μοναδική αντίληψη για την ζωή. Δεν πέφτουν στην παγίδα της μόδας της σύγχρονης κοινωνίας και επιλέγουν να ζήσουν την ζωή με τους δικούς τους κοινωνικούς κανόνες που αντιπροσωπεύουν την ευγένεια και τον σεβασμό. Έχουν πολλή διαίσθηση και κατέχουν την έκτη αίσθηση που δεν κάνει ποτέ λάθος. Ελκύονται από μεγαλύτερους συντρόφους και φίλους καθώς λειτουργούν σε ένα πιο ώριμο επίπεδο σε σχέση με τα άλλα άτομα της ηλικίας τους.

Μετάφραση, επιμέλεια: L.C.

Διαβάστε επίσης

Πηγή: https://www.awakengr.com/prosexte-ayti-ti-leptomereia-otan-enonete-tis-palames-sas/?fbclid=IwAR0F_yrupbm5g5U58iv4bU8CiOSlTOD0TUIbjUBg-e3FVM-XaFgHIrQknfI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ