Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε την σκουριά από inox επιφάνειες

Εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε την σκουριά από inox επιφάνειες

Η περιεκτικότητα σε χρώμιο του ανοξείδωτου χάλυβα παρέχει φυσική αντίσταση στη διάβρωση, συμπεριλαμβανομένης της σκουριάς. Εάν υπάρχει υλικό που δεν είναι ανθεκτικό στη διάβρωση στην επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα, μπορεί να σχηματιστεί σκουριά στην επιφάνεια του μετάλλου. Ενώ η σκουριά δεν τρώει μέταλλο, θα προκαλέσει λεκέδες. Αυτοί οι λεκέδες σκουριάς αλλοιώνουν την εμφάνιση συσκευών από ανοξείδωτο χάλυβα όπως οι νεροχύτες. Η αφαίρεση λεκέδων ομορφαίνει φυσικά την επιφάνεια των συσκευών σας. Θα σας παρουσιάσω έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να αφαιρέσετε την σκουριά από inox επιφάνειες!


Εξετάστε την επιφάνεια της συσκευής από ανοξείδωτο χάλυβα για να καθορίσετε προς ποια κατεύθυνση να τρίψετε. Όταν το εξετάσετε, θα δείτε ότι είναι προς μία κατεύθυνση. Στην συνέχεια βρέξτε ένα μαλακό πανί με λευκό ξύδι. Τρίψτε το επίθεμα καθαρισμού πάνω στη λεκιασμένη από σκουριά επιφάνεια της συσκευής από ανοξείδωτο χάλυβα. Μετακινήστε το πανί σε ευθεία γραμμή σύμφωνα με την κατεύθυνση των κόκκων. Συνεχίστε να βουρτσίζετε μέχρι να μην είναι πλέον ορατός ο λεκές σκουριάς.

Στην συνέχεια ρίξτε νερό σε ένα πανί. Σκουπίστε την επιφάνεια του ανοξείδωτου χάλυβα με το βρεγμένο πανί. Στεγνώστε την περιοχή με ένα καθαρό πανί. Αφήστε την περιοχή να στεγνώσει για 20 λεπτά. Εάν παραμένουν ίχνη λεκέδων σκουριάς στο αντικείμενο, τρίψτε ξανά τον ανοξείδωτο χάλυβα.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/afairesi-lekedwn/afairesh-skoyrias-apo-inox-epifaneies/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ