Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniSOS: 5 σημάδια που δείχνουν συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες

SOS: 5 σημάδια που δείχνουν συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες

Η συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες είναι συχνά σημάδι μιας πιο σοβαρής υποκείμενης πάθησης. Εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα πέντε συμπτώματα, είναι σημαντικό να επισκεφθείτε αμέσως έναν γιατρό:


1. Δύσπνοια: Αυτό είναι το πιο κοινό σύμπτωμα υγρού στους πνεύμονες. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να λαχανιάζει ή νιώθεις ότι δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, ήρθε η ώρα να δεις γιατρό.

2. Βήχας: Ο βήχας είναι ένα άλλο κοινό σύμπτωμα υγρού στους πνεύμονες. Εάν έχετε βήχα που είναι παραγωγικός (που σημαίνει ότι προκαλεί φλέγματα), θα μπορούσε να είναι σημάδι υγρού στους πνεύμονες.

3. Πόνος στο στήθος: Ο πόνος στο στήθος είναι ένα άλλο σύμπτωμα του υγρού στους πνεύμονες. Εάν έχετε υγρό στους πνεύμονές σας, μπορεί να αισθανθείτε έναν οξύ ή διαπεραστικό πόνο στο στήθος σας.

4. Κόπωση: Η κόπωση είναι ένα κοινό σύμπτωμα πολλών παθήσεων, αλλά μπορεί επίσης να είναι σημάδι υγρού στους πνεύμονες. Εάν αισθάνεστε υπερβολικά κουρασμένοι και δεν έχετε άλλη εξήγηση, αξίζει να επισκεφτείτε έναν γιατρό.

5. Συριγμός: Ο συριγμός είναι ένας δυνατός ήχος σφυρίσματος που ακούγεται όταν αναπνέετε. Μπορεί να είναι σημάδι υγρού στους πνεύμονες.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ