Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΕπικαιρότηταStartup Pathways: Έρχεται το πρώτο Sales School για early-stage startups

Startup Pathways: Έρχεται το πρώτο Sales School για early-stage startups

Στα θρανία θα καθίσουν οι early – stage start ups για ένα 3ήμερο, online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο η Startup Pathways προσφέρει δωρεάν, με σκοπό να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα sales soft skills τους. Συγκεκριμένα η Startup Pathways, διοργανώνει το πρώτο Sales School, ειδικά σχεδιασμένο για τους ιδρυτές και τα μέλη early-stage, non funded startups. Μέσα από ένα διαδραστικό training, που περιλαμβάνει role-plays και καινοτόμα εργαλεία, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται εντατικά, ώστε να χρησιμοποιούν decision making triggers για αμεσότερες πωλήσεις, χτίζουν ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες σχέσεις με μεγάλους πελάτες, δημιουργούν το τέλειο sales pitch, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά κοινά.


Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, founder και managing director της Startup Pathways, δήλωσε σχετικά πως “η ανάπτυξη των sales soft skills είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε μια επιχειρηματική ιδέα να μην μείνει απλά στα χαρτιά. Μέσα από το πρώτο Sales School by Startup Pathways, υποστηρίζουμε τους early-stage startup founders στην προσπάθειά τους, ενισχύοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να βρουν επενδυτή και να κλείσουν τις κατάλληλες εμπορικές συμφωνίες.”

Το πρώτο Sales School by Startup Pathways θα πραγματοποιηθεί τα Σάββατα 1-8-22 Απριλίου 2023 με βασικό εκπαιδευτή την Αποστολία Τεκίδου, trainer & sales consultant της Startup Pathways, με 10ετή εμπειρία στην εκπαίδευση πωλήσεων. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Μαρτίου και οι συμμετέχοντες θα επιλεχθούν κατόπιν διαδικασίας αξιολόγησης. Για δήλωση συμμετοχής στο πρώτο Sales School by Startup Pathways, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/business/1451050/startup-pathways-erchetai-to-proto-sales-school-gia-early-stage-startups/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ