Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΌλοι οι τρόποι να μαγειρέψουμε τον κιμά και 15 μοναδικές συνταγές

Όλοι οι τρόποι να μαγειρέψουμε τον κιμά και 15 μοναδικές συνταγές

Ποιά είδη κιμά κάνουν για κατσαρόλα
Αν στην παρασκευή μπιφτεκιών και συναφών κρεοσκευασμάτων προτείνεται – επιβάλλεται» λένε ορισμένοι σεφ – να είναι λιπαρός ο κιμάς, για να μη στεγνώσουν τα μπιφτέκια κατά το ψήσιμό τους στη σχάρα ή στο γκριλ, στον μαγειρευτό κιμά, δεδομένου ότι όλο το λίπος που περιέχει μένει στην κατσαρόλα, είναι προτιμότερο να επιλέγουμε κομμάτια μετρίως λιπαρά ή να κάνουμε αναμείξεις, ώστε να πετύχουμε καλή αναλογία ψαχνού και λίπους. Λιποπεριεκτικότητα γύρω στο 20% είναι αναγκαία, προτείνουν οι σεφ, για να μείνει ζουμερός ο κιμάς.Παράγγειλε online μέσα από το dominos.gr και δες live την εξέλιξη της παραγγελίας σου μέσα από το Domino’s Tracker!


Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.gastronomos.gr/syntages/symvoules/oloi-oi-tropoi-na-mageirepsoyme-ton-kima-kai-17-monadikes-syntages/95728/?fbclid=IwAR1N-QyO761mwc0toXY3af3xd2iUYebapDCadzy-bN8IPoshmqpvvSU3rSY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ