Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο πώς γράφεις το “Χ”, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου!

Το πώς γράφεις το “Χ”, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου!

Ένα νέο τεστ έχει γίνει viral στο Instagram, στο οποίο όσο περίεργο κι εάν σου φαίνεται, πρωταγωνιστεί το γράμμα “Χ”. Αλήθεια, εσύ πώς γράφεις αυτό το γράμμα;

Όλα ξεκίνησαν όταν το περιοδικό “O, The Oprah Magazine” ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram @oprahmagazine, μια φωτογραφία που δείχνει ότι το πώς γράφεις το “Χ”, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου!


Ειδικότερα, στη φωτογραφία βλέπουμε οκτώ διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να γράψει το γράμμα “Χ”.


Σύμφωνα με τη φωτογραφία, εάν ξεκινάς να γράφεις το “Χ” δεξιά από κάτω με φορά προς τα πάνω και αριστερά από κάτω με φορά προς τα πάνω, τότε είσαι παραδοσιακός τύπος, ενώ εάν το σχεδιάζεις αριστερά από κάτω και δεξιά από κάτω, τότε είσαι αποστάτης.

 

Η πλειοψηφία όσων έσπευσαν να γράψουν κάπου το γράμμα “X” ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το γράφουν όπως φαίνεται στον αριθμό 7 της φωτογραφίας. Ξεκινάς, δηλαδή να γράφεις το “X” αριστερά από πάνω με φορά προς τα κάτω και μετά δεξιά προς τα κάτω, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς είναι και ο πιο σωστός τρόπος να γράψεις το “X”. Τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά μας; Ότι ακολουθούμε τους κανόνες και δεν ξεφεύγουμε από αυτούς.

Σύμφωνα με την ειδική γραφολόγο Kathi McKnight, οι περισσότεροι γράφουμε το “X” όπως φαίνεται στον αριθμό 7, καθώς αυτός είναι ο τρόπος που γράφουμε κι όλα τα υπόλοιπα γράμματα. Σκέψου ότι κάθε φορά που γράφεις σε ένα τετράδιο ξεκινάς πάντα από την αριστερή πλευρά της σελίδας προς τη δεξιά.

Έτσι, αυτός είναι και ο λόγος που όσοι ξεκινούν να γράφουν το “X” από τα δεξιά προς τα αριστερά χαρακτηρίζονται επαναστάτες, επειδή δεν ακολουθούν τον κανόνα. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Πηγή: https://ipop.gr/test/to-pos-grafeis-to-quot-ch-quot-apokalyptei-polla-gia-tin-prosopikotita-soy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ