Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα3 έξυπνα κόλπα για να αφαιρέσετε τις τρίχες των κατοικίδιων από τα...

3 έξυπνα κόλπα για να αφαιρέσετε τις τρίχες των κατοικίδιων από τα έπιπλα και τους καναπέδες

Πολλοί άνθρωποι αγαπάμε τα κατοικίδια μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγαπάμε τις τρίχες που αφήνουν συχνά πίσω στα έπιπλά μας. Οι τρίχες των κατοικιδίων αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα στην καθαριότητα του σπιτιού για όσους από εμάς έχουμε κάποιο σκυλάκι ή γατάκι στο σπίτι. Η πιο συνηθισμένη λύση φυσικά, είναι η ηλεκτρική σκούπα. Μπορείτε όμως να παραλείψετε την ηλεκτρική σκούπα και να χρησιμοποιήσετε κάποια hacks, τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις τρίχες των κατοικιδίων σας! Θα σας παρουσιάσω 3 έξυπνα κόλπα για να αφαιρέσετε τις τρίχες των κατοικιδίων από τα έπιπλα και τους καναπέδες!


μάκτρο

Αυτό το μικρό εργαλείο είναι καλό για κάτι περισσότερο από πόρτες ντους και παράθυρα αυτοκινήτου. Γρήγορες, σύντομες κινήσεις στην επιφάνεια του καναπέ σας με το μάκτρο θα αφαιρέσουν τις τρίχες των κατοικίδιων σε χρόνο μηδέν.

χρησιμοποιήστε το στατικό ηλεκτρισμό ενός μπαλονιού

Θυμάστε τις μέρες ως παιδί που εσείς και οι φίλοι σας τρίβατε ένα μπαλόνι στο κεφάλι του άλλου για να σηκώσετε τα μαλλιά σας; Λοιπόν, η ίδια επιστήμη ισχύει και εδώ. Τρίψτε ένα μπαλόνι με μικρές κυκλικές κινήσεις κατά μήκος της επιφάνειας του καναπέ σας και δείτε τις τρίχες του κατοικίδιου να εξαφανίζονται.

λαστιχένιο γάντι

Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας (κυριολεκτικά) με λαστιχένια γάντια κουζίνας. Οι αυλακώσεις στην επιφάνεια των γαντιών θα εξαφανίσουν τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων σας από τα έπιπλα και τον καναπέ.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/xrhsimes-symvoyles/3-kolpa-afaireshs-trixwn-apo-epipla-kai-kanapedes/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ