Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦυσικό μακιγιάζ: Αυτά είναι τα βήματα για να πετύχεις το απόλυτο trend...

Φυσικό μακιγιάζ: Αυτά είναι τα βήματα για να πετύχεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Τα τελευταία χρόνια, η μόδα στο γυναικείο μακιγιάζ έχει φέρει στο προσκήνιο το φυσικό look. Και δεν υπάρχει καλύτερη καλύτερη εποχή του χρόνου για να προτιμήσεις ένα minimal, φυσικό makeup look από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι πάντα προτιμάμε μια πιο σύντομη ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ, καθώς δεν είναι καλό να φορτώνουμε και να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με πολλά προϊόντα αλλά να την αφήνουμε να αναπνέει. Μπορεί να νομίζεις πως το να πετύχεις ένα τέλειο φυσικό μακιγιάζ είναι αρκετά περίπλοκο και θα σου πω με βεβαιότητα πως κάνεις λάθος, αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα!


5 TikTok makeup tricks που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Τα μυστικά για ένα ανάλαφρο φυσικό μακιγιάζ: Το απόλυτο look του καλοκαιριού

Φρόντισε την επιδερμίδα σου

Το μυστικό για ένα υπέροχο φυσικό μακιγιάζ, είναι να έχεις έναν άψογο καμβά για να δουλέψεις επάνω του. Αυτό θα το επιτύχεις, έχοντας μια καλή ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σου. Καθάρισε το πρόσωπό σου είτε μ’ ένα γαλάκτωμα είτε μ’ ένα απαλό gel ή αφρό ειδικό για την αφαίρεση του makeup. Μια φορά την εβδομάδα, επίσης, μπορείς να κάνεις έναν βαθύ καθαρισμό για αψεγάδιαστο δέρμα.

Λέμε ΝΑΙ στην ενυδάτωση και στην προστασία

φυσικό μακιγιάζ
Pexels

Πριν ξεκινήσεις, πρέπει να βεβαιωθείς ότι το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο και προστατευμένο από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου. Η ενυδατική σου κρέμα, πρέπει να είναι κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σου, ενώ σε ό, τι αφορά το αντηλιακό, το πιο σημαντικό για την πρόληψη της αντιγήρανσης, είναι ο δείκτης προστασίας. Η επιλογή του SPF50 είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τα 5 βήματα για να έχεις υγιές και λαμπερό δέρμα όλο το καλοκαίρι- Το πρώτο είναι και το πιο σημαντικό!

Επίλεξε το σωστό foundation

Για να δημιουργήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας φυσική εμφάνισης, επίλεξε ένα foundation με λεπτόρρευστη υφή και ελαφριά έως μεσαία κάλυψη. Ένα βαρύ foundation, θα διαγράψει ακόμα περισσότερο και δεν θα αφήσει το δέρμα σου να αναπνέει. Ο τρόπος που θα εφαρμόσεις το προϊόν, είναι το κλειδί. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πινέλο, ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ή ακόμα και τα δάκτυλά σου απλώνοντας πολύ καλά το προϊόν.

Το concealer θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος

Για τους μαύρους κύκλους, τις κοκκινίλες και τα σημάδια, άπλωσε concealer στα επίμαχα σημεία. Κάτω από την περιοχή των ματιών εφάρμοσε το σχήμα ανάποδου τριγώνου και ταμπόναρέ το με τα δάχτυλα. Για τα υπόλοιπα σημεία, αρκεί μια μικρή ποσότητα μόνο πάνω στην περιοχή που χρειάζεται και όχι γύρω της.

Διάλεξε το ιδανικό ρουζ

φυσικό μακιγιάζ
Pexels

Αναρωτιέσαι πώς θα βρεις ποιο χρώμα ρουζ είναι καλύτερο για σένα; Είναι αυτό που έρχεται πιο κοντά, με τα φυσικά σου χρώματα στα μάγουλα. Αυτό είναι που θα αναδείξει και θα κολακέψει, τους φυσικούς σου τόνους. Μπορεί να κυμαίνεται από ανοιχτό ροζ έως βαθύ τριανταφυλλί. Αν δεν θέλεις να πειραματίζεσαι, εφάρμοσε ρουζ σε τόνους τερακότας που είναι ιδανικοί για φυσικό μακιγιάζ αλλά και φυσικό κοκκίνισμα στα μήλα.

Ενυδάτωση και στα χείλη

Το φυσικό μακιγιάζ ολοκληρώνεται με υπέροχα, δροσερά και καλά ενυδατωμένα χείλη. Αν δεν είσαι φαν των κραγιόν, ένα ενυδατικό χειλιών και ένα γυαλιστερό lip gloss είναι αρκετά. Αν όμως δεν τ’ αποχωρίζεσαι ποτέ, δεν χρειάζεται να το κάνεις ούτε και τώρα. Το κόλπο για να διαλέξεις την ιδανική απόχρωση κραγιόν για φυσικό μακιγιάζ είναι να είναι μέχρι και δύο τόνους πιο σκούρα από το εσωτερικό των χειλιών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags : Beauty

Πηγή: https://ipop.gr/beauty/fysiko-makigiaz-ayta-einai-ta-vimata-g/?fbclid=IwAR0_h2HcG5s0B2pMLUZoEVmz7O1DmbCTQM3bVvERGcElmNCTC3_Vins8ebU

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ