Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤρώγοντας αυτά θα απαλλαγείς από την φαγούρα

Τρώγοντας αυτά θα απαλλαγείς από την φαγούρα

Συνήθως το χειμώνα, ειδικά όταν φοράς μάλλινες μπλούζες ή πολλά βαριά ρούχα σε πιάνει φαγούρα. Σε καταλαβαίνουμε και έτσι ψάξαμε και βρήκαμε όσες τροφές μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την φαγούρα και σου τις παρουσιάζουμε για να τις εντάξεις στο διατροφολόγιό σου και να σωθείς.


Αυτές οι τροφές θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την φαγούρα και να αισθανθείς καλύτερα!

  1. Μπανάνες: Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε κάλιο και βοηθούν το σώμα σου να ηρεμεί και κάνει τις ενοχλήσεις (κοκκινίλες- φαγούρα) να υποχωρούν.
  2. Βασιλικός: Το γνωστό φυτό που δίνει γεύση και έντονο άρωμα στις συνταγές μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα της φαγούρας αλλά επίσης και να μειώσει τις ναυτίες.
  3. Χαμομήλι: Ένα ρόφημα από χαμομήλι θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς άμεσα από την φαγούρα και αν δε θες να το πιεις μπορεί με αυτό να κάνεις ακόμα και κομπρέσες ή πλύσεις στα σημεία που το πρόβλημα σου είναι εντονότερο.
  4. Κανέλα: Το συγκεκριμένο μπαχαρικό θα σε κάνει αν θες να ξύσεις το δέρμα σου έντονα να νιώσεις αμέσως καλύτερα και θα υποχωρήσει τις κοκκινίλες που μπορεί να έχουν δημιουργεί στην επιφάνεια του.
  5. Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο έχεις πολλές χρήσεις και μπορεί να βοηθήσει στην φαγούρα με δύο τρόπους. Είτε χρησιμοποιώντας το στις συνταγές σου είτε αλείφοντας με αυτό τις περιοχές που σε τρώνε.

Πηγή: https://ipop.gr/themata/frontizw/trogontas-afta-tha-apallagis-apo-tin-fagoura/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ