Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΠως θα καθαρίσετε τα κάστανα με μία μόνο κίνηση χωρίς να σπάσουν:...

Πως θα καθαρίσετε τα κάστανα με μία μόνο κίνηση χωρίς να σπάσουν: υπάρχει κόλπο να μείνει ολόκληρο;

Ο καθαρισμός των κάστανων είναι μια απλή διαδικασία, αλλά μπορεί να είναι δύσκολος αν δεν είστε προσεκτικοί. Για να διατηρήσετε ανέπαφα τα κάστανά σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μία μόνο κίνηση για να τα καθαρίσετε. Εδώ είναι το κόλπο:


1. Ξεκινήστε ρίχνοντας τα κάστανα σας σε ένα μπολ με κρύο νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν για λίγα λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει να μαλακώσουν τα εξωτερικά κελύφη, καθιστώντας τα πιο εύκολο να καθαριστούν.

2. Μόλις μουλιάσουν τα κάστανα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μόνο κίνηση για να αφαιρέσετε τα κελύφη. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να τσιμπήσετε το κάστανο από την κορυφή και, στη συνέχεια, σύρετε τον αντίχειρα και τον δείκτη σας γύρω από τη βάση του κάστανου. Καθώς το κάνετε αυτό, το κέλυφος πρέπει να ξεκολλήσει σε ένα κομμάτι.

3. Εάν μερικά από τα κάστανα είναι “επίμονα”, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό μαχαίρι ή έναν καρυοθραύστη για να αφαιρέσετε τα κελύφη. Φροντίστε να ασκήσετε μια ήπια πίεση, καθώς δεν θέλετε να σπάσετε τα κάστανα.

4. Μόλις αφαιρέσετε τα κελύφη, μπορείτε να ξεπλύνετε τα κάστανα με κρύο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν βρωμιά ή υπολείμματα.

Χρησιμοποιώντας αυτό το απλό κόλπο, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τα κάστανα με μία μόνο κίνηση, χωρίς να τα σπάσετε.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ