Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο ψυχολογικό τεστ που δείχνει τι σε απασχολεί αυτή την περίοδο

Το ψυχολογικό τεστ που δείχνει τι σε απασχολεί αυτή την περίοδο

Ανεξάρτητα απ’ το εάν το συνειδητοποιείς ή όχι, το υποσυνείδητό σου ξέρει ακριβώς ποια είσαι και δεν ξεγελιέται! Τα μάτια σου βλέπουν όλη την εικόνα, αλλά το μυαλό σου βάζει σε προτεραιότητα αυτό που ταιριάζει περισσότερο με τα συναισθήματά σου και το τι σε απασχολεί περισσότερο αυτή την περίοδο. Αυτό το ψυχολογικό τεστ του Brightside υποστηρίζει πως μπορεί να βρει τι σε τριγυρνά στο μυαλό σου περισσότερο αυτό το διάστημα.


Είναι κάποιο θέμα υγείας; Είναι τα προσωπικά σου; Είναι οι σχέσεις σου; Νιώθεις μόνη; Η απάντηση βρίσκεται σ’ αυτό που θα παρατηρήσεις πρώτα στην παρακάτω εικόνα!

Προφανώς το ψυχολογικό τεστ έχει φτιαχτεί περισσότερο για λόγους ψυχαγωγίας, ωστόσο, βασίζεται σε τεστ προσωπικότητας που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν επιστημονική βάση!

Το ψυχολογικό τεστ που δείχνει τι σε απασχολεί αυτή την περίοδο

Παρατήρησε την παρακάτω εικόνα και πες μας τι είναι αυτό που πρόσεξες μόλις την κοίταξες!

ψυχολογικό τεστ

Τους πάνθηρες

ψυχολογικό τεστ

Εάν παρατήρησες πρώτα τους πάνθηρες, ο μεγαλύτερος λόγος για το άγχος σου αυτή την περίοδο σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή.

• Δες επίσης: Πώς ένας κρυψίνους άνθρωπος μπορεί να σου ανοιχτεί;

Νιώθεις ότι χάνεις τη σύνδεσή σου με τη σχέση σου και μερικές φορές δεν είσαι σίγουρη για το πού πηγαίνει η σχέση σου. Προσπάθησε να θυμηθείς πώς αισθανόσουν όταν μόλις ξεκίνησες αυτή τη σχέση και ίσως το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μιλήσεις για το τι σε ενοχλεί. Η επικοινωνία είναι συχνά το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων μέσα σε μια σχέση.

Τα λιοντάρια

Αν είδες πρώτα τα λιοντάρια, αγωνίζεσαι για να τα βγάλεις πέρα μ’ όλες τις ευθύνες που σε ακολουθούν εδώ και καιρό. Είσαι τόσο συνηθισμένη στο να φροντίζεις τα πάντα και τους πάντες, που έχεις φτάσει σε σημείο να ξεχνάς τον εαυτό σου!

Η οικογένεια και οι φίλοι σου σκέφτονται ότι μπορείς ν’ αντέξεις και να διαχειριστείς τα πάντα, αλλά εσύ αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει στα όριά σου.

Τις ζέβρες

Αν τα πρώτα ζώα που είδες ήταν οι ζέβρες, η μεγαλύτερη ανησυχία σου αφορά κάποιο ζήτημα υγείας. Το να ανησυχείς σε φυσιολογικό βαθμό για την υγεία είναι πράγματι καλό, διότι σε ενθαρρύνει ν’ αποκτήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, όμως, εάν σου γίνει ένα συνεχόμενο άγχος, σίγουρα δεν είναι κάτι καλό.

Δεν έχει νόημα να ανησυχείς για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις ή να αλλάξεις, απλά φρόντισε να κρατάς τη ζωή σου σ’ ένα ασφαλές και υγιές επίπεδο και να την απολαμβάνεις!

Τις καμηλοπαρδάλεις

Αν οι καμηλοπαρδάλεις σου κέντρισαν το ενδιαφέρον, ανησυχείς για τη δουλειά σου και αισθάνεσαι πολύ ανασφαλής οικονομικά. Εάν νιώθεις ότι η δουλειά σου αλλάζει και απαιτεί κάποιες νέες δεξιότητες για τις οποίες δεν είσαι πολύ σίγουρη ότι έχεις, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, να δεις τι μπορεί να σου λείπει και να εκπαιδευτείς πάνω σ’ αυτό!

Το μπλε πουλί

Αν το μπλε πουλί ήταν το πρώτο πράγμα που είδες, αισθάνεσαι μάλλον μοναξιά αυτή την περίοδο. Στη σύγχρονη κοινωνία, μιλάμε κυρίως μέσω μηνυμάτων. Ενώ αυτό είναι τέλειο, πολλοί άνθρωποι εγκλωβίζονται σ’ αυτό το μοτίβο και τους είναι αδύνατο να επικοινωνήσουν πραγματικά με τους γύρω τους.

Τα πουλιά

ψυχολογικό τεστ

Εάν είδες πρώτα τα 2 πουλιά, νιώθεις λίγη μοναξιά. Θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον για τα συναισθήματά σου, αλλά δεν νιώθεις άνετα επειδή νομίζεις ότι είναι πολύ ασήμαντα για κάποιον άλλον. Όμως, δεν πρέπει να πνίγεις όσα αισθάνεσαι. Πάρε το θάρρος και μίλα στην οικογένεια, στους φίλους ή στον σύντροφό σου για ό,τι σε ενοχλεί.

Το να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου δεν είναι δείγμα αδυναμίας, αλλά δύναμης!

Πηγή: https://ipop.gr/test/to-psychologiko-test-poy-deichnei-ti-se-apascholei-ayti-tin-periodo/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ