Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤους μαύρους κύκλους δεν μπορείς να τους εξαφανίσεις. Μπορείς, όμως, να τους...

Τους μαύρους κύκλους δεν μπορείς να τους εξαφανίσεις. Μπορείς, όμως, να τους μειώσεις!

Ζήτησε από οποιονδήποτε facialist να σου πει ποια θεραπεία μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Η απάντηση είναι καμία! Είτε είναι το αποτέλεσμα μιας άγρυπνης νύχτας είτε μιας πτήσης μακράς διαδρομής ή απλά μιας αγχωτικής εβδομάδας, όλα φαίνονται στα μάτια (όπως λέει η παγκόσμια ομορφιά…).

Μιλάμε φυσικά για τις σκούρες σκιές κάτω από τα μάτια, δηλαδή τους μαύρους κύκλους, οι οποίοι υποδηλώνουν κόπωση, αύξηση των επιπέδων στρες και γενική αύρα εξάντλησης.
Μπορεί να μην βλέπεις την μεγάλη σημασία της ευεξίας αλλά σκέψου όλες τις μούσες των σχεδιαστών που δεν έχουν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια τους. Θεωρείς πως είναι απλά το make up τους ή κάποια θεραπεία; Όχι, το μυστικό στην πραγματικότητα είναι η εσωτερική ειρήνη… Φυσικά παίζει ρόλο και το φίλτρο στις φωτογραφίες! Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, «Πώς θα μειώσω τους μαύρους κύκλους» έχουμε απάντηση!


To iPop σου δείχνει παρακάτω κάποιους τρόπους για να εξαφανίσεις όσο είναι δυνατόν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Και τονίζουμε το «όσο είναι δυνατόν» γιατί να τους εξαφανίσεις τελείως δεν γίνεται.

Η διατροφή σου

Οποιαδήποτε προσπάθεια για ν’ απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους θα πρέπει να ξεκινήσει με μια σωστή αξιολόγηση της διατροφής σου. Aυτό περιλαμβάνει μικρές αλλαγές στη διατροφή σου, όπως η κατανάλωση λιγότερου κόκκινου κρασιού και καφεΐνης. Αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια σου (που είναι πάρα πολύ ενοχλητικό).

Κοιμήσου καλύτερα

Δεν είναι κόπος το να κοιμάσαι καλά… Προετοιμάσου από πριν, και ενεργοποιήσε τη ρύθμιση της νυχτερινής λειτουργίας στο τηλέφωνό σου και στο tablet καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας (μ’ αυτό τον τρόπο διατηρείς ένα καλύτερο φυσικό «κύκλο» ύπνου κατά την διάρκεια του ύπνου σου).

Φόρεσε αντηλιακό! Και ξανά μανά…

Το λέμε και σου το ξαναλέμε συνέχεια, αντηλιακό! Αντηλιακό! Αντηλιακό! Η καθημερινή χρήση αντηλιακού βοηθάει τη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια (και σου δίνει και extra λάμψη, όταν προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο).

Καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς

Όταν πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας σου, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για ν’ απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους. Η βιταμίνη C, αλλά και τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ, είναι τα καλύτερα προϊόντα και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με τίποτα άλλο… Η βιταμίνη C βοηθά στη δημιουργία κολλαγόνου, οπότε υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ της φλέβας και του δέρματος, και το υαλουρονικό οξύ φουσκώνει το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες (αυτός ο συνδυασμός προσφέρει μια extra λάμψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια).

Concealers

Εάν ακόμα και το concealer δεν κάνει δουλειά, τότε χρησιμοποίησε ένα concealer που θα κάνει αντανάκλαση στο φως και θα δώσει λάμψη γύρω από τα μάτια (δηλαδή τα concealers που είναι σαν πένες, τα λεγόμενα illuminator). Ακόμα μπορείς να τοποθετήσεις ένα color corrector κάτω από τα μάτια για να εξουδετερώσεις τις σκούρες σκιές που σου κάνουν οι μαύροι κύκλοι.

Φυσικά τα παραπάνω tips δεν είναι μόνο για γυναίκες, αλλά και για τους άντρες που θέλουν να δείχνουν flawless και ακαταμάχητοι στην καθημερινότητα τους.

Πηγή: https://ipop.gr/omorfia/toys-mayroys-kykloys-den-mporeis-na-toys-exafaniseis-mporeis-omos-na-toys-meioseis/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ