Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΤι είναι η εναλλακτική Διορθωτική Θεραπεία Μασάζ και πως βοηθάει στον πόνο

Τι είναι η εναλλακτική Διορθωτική Θεραπεία Μασάζ και πως βοηθάει στον πόνο

Υποφέρεις από περιστασιακές ημικρανίες λόγω του άκαμπτου λαιμού σου;


Έχετε προβλήματα πόνου στην πλάτη λόγω των πολλών ωρών στον υπολογιστή και δεν έχετε χρόνο για άσκηση;

Έχετε μυϊκούς πόνους και προβλήματα ακόμη και ξαπλωμένοι για ύπνο;

Αντί να καταφύγετε σε φάρμακα, μια καλή εναλλακτική λύση να δοκιμάσετε είναι η διορθωτική θεραπεία μασάζ. Το επανορθωτικό μασάζ είναι μια ολιστική θεραπεία. Δηλαδή, μια θεραπεία για ολόκληρο το σώμα, καθώς και για την περιοχή που αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

Το διορθωτικό μασάζ χρησιμοποιεί διάφορες εξειδικευμένες ασκήσεις για να εντοπίσει και να επισκευάσει τις ζημιές και να επιταχύνει το μηχανισμό επισκευής του σώματος. Ένας επαγγελματίας θεραπευτής μασάζ πρέπει να αξιοποιήσει τις γνώσεις του για την ανατομία, τη φυσιολογία, τη σχετική παθολογία και τις τεχνικές του σουηδικού μασάζ, των θεραπειών θερμότητας και του κρύου, της κινησιολογίας και πολλών άλλων συναφών πεδίων για μια πλήρη θεραπεία.

Επίσης, ο επαγγελματίας θεραπευτής μασάζ θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ζωής σας, τη διατροφή σας, την άσκηση, το ιατρικό ιστορικό κ.λπ.

Το επανορθωτικές μασάζ μπορεί να περιλαμβάνει απαλές έως ισχυρές πινελιές καθώς και ρηχές έως βαθιές πινελιές. Λειτουργεί με τη λογική ότι οι μαλακοί μύες, οι τένοντες, οι σύνδεσμοι και η περιτονία ανταποκρίνονται στην αφή. Τα ευαίσθητα σημεία στους μυς συχνά προκαλούν πόνο σε άλλα μέρη του σώματος. Για παράδειγμα, οι πονοκέφαλοι μπορεί να προέρχονται από μυς στο λαιμό και οι πυελικοί πόνοι μπορούν να προκληθούν από ορισμένες περιοχές στην κοιλιακή και πυελική περιοχή. Το διορθωτικό μασάζ βοηθά στην τόνωση της ροής του αίματος σε αυτές τις περιοχές, μειώνοντας έτσι τον πόνο, το πρήξιμο και τον πόνο και επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης.

Το επανορθωτικό μασάζ είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και φυσικές θεραπείες για παθήσεις που σχετίζονται με το στρες. Η ισορροπία αποκαθίσταται τελικά στο σώμα σας όταν τα μέρη του σώματός σας λειτουργούν βέλτιστα. Αισθάνεστε μια αίσθηση ανανέωσης και πιο ενεργητικά από ποτέ!

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ