Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι είναι αυτό που νιώθουν οι περισσότεροι άνθρωποι την Παρασκευή το βράδυ;

Τι είναι αυτό που νιώθουν οι περισσότεροι άνθρωποι την Παρασκευή το βράδυ;

Παρασκευή βράδυ και σίγουρα θα έχεις κι εσύ τα πλάνα σου, είτε αυτά είναι να χαλαρώσεις στον καναπέ με ένα ποτήρι κρασί και την αγαπημένη σου ταινία, είτε να φωνάξεις τους φίλους σου στο σπίτι είτε να βγείτε κάπου να το διασκεδάσετε!


Παρασκευή βράδυ και όλοι ανυπομονούν να χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική εβδομάδα στη δουλειά και να απολαύσουν το ΣΚ.

Μια νέα έρευνα στη Βρετανία με 2.000 συμμετέχοντες ενήλικες, διαπίστωσε πως πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τακτικά την κοινωνική απομόνωση. Συνολικά, ένας στους πέντε ερωτηθέντες λέει ότι νιώθουν συνήθως μοναξιά Παρασκευή βράδυ και σχεδόν τα δύο τρίτα λένε ότι μερικές φορές αισθάνονται μοναξιά και το Σαββατοκύριακο.

Το 39% των ερωτηθέντων ανέφερε πως συχνά επιθυμούν κάποιος να τους ζητήσει να βγουν για μια βόλτα το βράδυ. Σύμφωνα με την έρευνα, που ανατέθηκε από την εταιρεία ζυθοποιίας Greene King, σχεδόν οι μισοί Βρετανοί (48%) πιστεύουν ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να κάνουν σχέδια για το Σαββατοκύριακο καθώς μεγαλώνουν.

Άλλοι λόγοι που δεν βγαίνουν το βράδυ; Το 33% απάντησε πως είναι πολύ κουρασμένοι, το 30% πως έχουν δουλειά και το 39% πως δεν μπορούν να συγχρονίσουν το δικό τους πρόγραμμα με αυτό των φίλων τους.

Η έρευνα δείχνει πως η μοναξιά επηρεάζει διαφορετικές ηλικίες, τρόπους ζωής ενώ δεν κάνει «διακρίσεις» στο φύλο. Και είναι εντυπωσιακό το πόσο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων θα ήθελαν να περνούν λίγο χρόνο έξω με φίλους και να κοινωνικοποιηθούν.

Η έρευνα επίσης, βρήκε πως οι ενήλικες στη Βρετανία σταματούν να βγαίνουν έξω τόσο συχνά γύρω στην ηλικία των 32. Αυτό δεν σημαίνει πως σταματούν εντελώς, απλώς περιορίζουν τις εξόδους.

Όταν ρωτήθηκαν ποιο είναι το καλύτερο part του να βγαίνουν για ένα ποτό με έναν φίλο, το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι του αρέσει να ακούει τα νέα για τη ζωή των φίλων, ενώ το 20% είναι υπερήφανο που μπορεί να βοηθήσει έναν φίλο σε μια περίπτωση ανάγκης. Το 25% δήλωσε ότι απολαμβάνει να απομακρύνεται λιγάκι από τα προβλήματα.

Εσύ τι θα κάνεις σήμερα το βράδυ;

Πηγή: https://ipop.gr/ereunes/ti-einai-ayto-poy-niothoyn-oi-perissoteroi-anthropoi-tin-paraskeyi-to-vrady/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ