Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι αποκαλύπτει η στάση που κοιμάσαι για την προσωπικότητα σου.

Τι αποκαλύπτει η στάση που κοιμάσαι για την προσωπικότητα σου.

Έχουμε βρει ένα απλό τεστ που μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το ποιοι είστε. Δείτε την παραπάνω εικόνα και επιλέξτε τη θέση στην οποία πιστεύετε ότι κοιμάστε τη νύχτα.


  • Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς να κολλήσετε τα γόνατά σας, τότε είστε ένα ήρεμο και αξιόπιστο άτομο.

    Δεν είναι εύκολο να σας προσβάλουν, και δεν φοβάστε το μέλλον. Μπορείτε να χαμογελάσετε ακόμη και το πιο άσχημο χειμωνιάτικο πρωινό, και μπορείτε να προσαρμοστείτε χωρίς προβλήματα σε σχεδόν οποιεσδήποτε αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας.
  • Αν κοιμάστε κυρίως σε εμβρυακή στάση, τότε συχνά έχετε την ανάγκη να νιώσετε προστατευμένοι. Χρειάζεστε ανθρώπους που να σας κατανοούν και να σας συμπαραστέκονται. Με το να ξαπλώνετε με τον τρόπο αυτό, μπορεί να προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σας. Τα ενδιαφέροντα που έχουν συνήθως οι άνθρωποι που κοιμούνται έτσι είναι η ζωγραφική, ο χορός και το blogging.
  • Αν κοιμάστε μπρούμυτα, τότε είστε ηγέτες. Είστε παρορμητικοί, παίρνετε πρωτοβουλίες, και σας αρέσει να υπάρχει τάξη στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Προτιμάτε να σχεδιάσετε τα πάντα εκ των προτέρων και δεν είστε οπαδοί των εκπλήξεων. Είστε υπεύθυνοι και σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους.
  • Αν κοιμάστε ανάσκελα, τότε μάλλον είστε άτομο που αγαπά τη ζωή, που έχει συνηθίσει να είναι στο κέντρο της προσοχής και του αρέσει να είναι πάντα με καλή παρέα. Εργάζεστε πεισματικά και επίμονα, αλλά με ορθολογικό τρόπο, και προτιμάτε να λέτε πάντα την αλήθεια. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη θέση έχουν συχνά ισχυρές προσωπικότητες.
  • Αν κοιμάστε σαν στρατιώτης σε στάση προσοχής, τότε είστε πιθανώς ένα καλά προσαρμοσμένο άτομο, που ξέρει τους στόχους του στη ζωή και αγωνίζεται για την επίτευξή τους. Είστε αυστηροί, σχολαστικοί και απαιτητικοί, και πάντα θέλετε το καλύτερο για τον εαυτό σας.
  • Αν κοιμάστε με απλωμένο το ένα πόδι, τότε μάλλον έχετε μια απρόβλεπτη προσωπικότητα, η οποία συχνά ενδίδει σε όλα τα είδη των περιπετειών, ενώ η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους γύρω σας. Αποφεύγετε να παίρνετε ρίσκα και δύσκολες αποφάσεις. Στην εργασία και στη ζωή γενικά, προτιμάτε τη σταθερότητα και την ηρεμία.

Και αν κοιμάστε σε διαφορετικές στάσεις κάθε φορά, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε μια πολύπλευρη προσωπικότητα που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν έχετε κατανοήσει ακόμα.

Πηγή: https://www.citypatras.gr/psychagogia/mustreads/ti-apokalyptei-stasi-poy-koimasai-tin-prosopikotita-soy/?fbclid=IwAR2K9ZHal_hjKBP67hmEHFanSff3eyUe6sLMXwJDHRAUOenw32fKrp38xGk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ