Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα5 τρόποι για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κάδου σκουπιδιών

5 τρόποι για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κάδου σκουπιδιών

Ένα από τα αντικείμενα στο σπίτι μας που μυρίζει άσχημα, είναι ο κάδος των σκουπιδιών. Γι’ αυτό και ο καθαρισμός του κάδου πρέπει να είναι τακτικός και κυρίως αποτελεσματικός! Πώς όμως μπορείτε να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του κάδου σκουπιδιών; Θα σας παρουσιάσω φίλες μου 5 τρόπους για να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά του κάδου σκουπιδιών!


Οι άσχημες μυρωδιές που αναδύονται από τους κάδους σκουπιδιών ενοχλούν τους πάντες. Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τον καθαρίζετε, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να εξαφανιστούν οι άσχημες μυρωδιές στον κάδο απορριμμάτων. Ποιοι είναι λοιπόν οι τρόποι για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του κάδου απορριμμάτων;

Μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε στον καθαρισμό του κάδου σκουπιδιών. Εάν ο κάδος σας εξακολουθεί να μυρίζει άσχημα ακόμα μετά τον καθαρισμό του, βάλτε λίγη μαγειρική σόδα για να απορροφηθούν οι άσχημες μυρωδιές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πασπαλίσετε μια γενναιόδωρη ποσότητα μαγειρικής σόδας στον πάτο του κάδου απορριμμάτων και να την αφήσετε για λίγη ώρα.

Καφές

Απλώστε μια εφημερίδα στον πάτο του κάδου των σκουπιδιών και ρίξτε από πάνω αρκετή ποσότητα καφέ. Βάλτε από πάνω κανονικά τη σακούλα των σκουπιδιών. Η μυρωδιά του καφέ θα νικήσει τις δυσάρεστες οσμές.

Ξύδι ή χυμός μήλου

Εάν προσθέσετε 1 ποτήρι του τσαγιού χυμό μήλο ή ξύδι σε 2 ποτήρια νερό και πλύνετε τον κάδο απορριμμάτων σας, τα μικρόβια θα εξαφανιστούν και δεν θα υπάρχει ίχνος άσχημης μυρωδιάς.

Βαμβάκι και αιθέρια έλαια

Βουτήξτε ένα βαμβάκι σε αρωματικό αιθέριο έλαιο και τοποθετήστε το κάτω από τα σκουπίδια σας. Μπορείτε να αποτρέψετε την εξάπλωση των δυσάρεστων οσμών αλλάζοντας το κάθε δύο εβδομάδες. Το αιθέριο έλαιο με άρωμα λεμονιού είναι η πιο αποτελεσματική λύση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έλαιο οποιουδήποτε εσπεριδοειδούς προτιμάτε.

Χλωρίνη

Εάν η βρωμιά στον κάδο απορριμμάτων σας έχει παραμείνει για πολύ καιρό και έχει αφήσει λεκέδες, ξεπλύνετε τον με ζεστό νερό και χλωρίνη και αφήστε τον για λίγο. Προσέξτε να μην εκτεθείτε για πολλή ώρα σε χλωρίνη και αερίστε την περιοχή.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/5-tropoi-na-apallageite-asxhmh-myrwdia-kadoy-skoypidiwn/?fbclid=IwAR27pOOeSuvb8KfkK9Yt9tY13hEI94RhTssZcLUxBFk6ePL52s7gqQ72d2k

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ