Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΡέικι: τι είναι πως λειτουργεί και που εφαρμόζεται;

Ρέικι: τι είναι πως λειτουργεί και που εφαρμόζεται;

Το Ρέικι είναι μια μορφή ενεργειακής θεραπείας που υπάρχει εδώ και αιώνες. Βασίζεται στην αρχή ότι μια ενέργεια ζωτικής δύναμης ρέει μέσα από όλα τα έμβια όντα και ότι όταν αυτή η ενέργεια είναι εκτός ισορροπίας, μπορεί να εμφανιστεί ασθένεια. Οι ασκούμενοι του Ρέικι πιστεύουν ότι διοχετεύοντας ενέργεια της ζωτικής δύναμης μέσω των χεριών τους μπορούν να αποκαταστήσουν την ισορροπία σε ένα άτομο και να προωθήσουν τη θεραπεία.


Το Ρέικι είναι μια ολιστική προσέγγιση στη θεραπεία που λειτουργεί με το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Είναι μια πρακτική πρακτική στην οποία ο ασκούμενος τοποθετεί τα χέρια του πάνω ή ελαφρώς πάνω από το σώμα του ασθενούς για να διοχετεύσει την ενέργεια της ζωτικής δύναμης. Το Ρέικι δεν είναι μια μορφή μασάζ ή χειραγώγησης και ο ασκούμενος δεν χρειάζεται να αγγίξει τον ασθενή για να εργαστεί.

Το Ρέικι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας μεγάλης ποικιλίας σωματικών και συναισθηματικών παθήσεων, από το στρες και το άγχος μέχρι τον σωματικό πόνο. Συχνά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανακούφιση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας, στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης μετά την επέμβαση και στην ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τα άτομα να αντιμετωπίσουν το συναισθηματικό τραύμα και να διαχειριστούν το άγχος.

Το Ρέικι είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το στρες. Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να μειώσουν το στρες, να βελτιώσουν τον ύπνο και να αυξήσουν τη συνολική αίσθηση ευεξίας. Το Ρέικι είναι μια ήπια πρακτική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άτομα όλων των ηλικιών και είναι κατάλληλη για άτομα όλων των θρησκειών και πεποιθήσεων.

Το Ρέικι είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική μορφή ενεργειακής θεραπείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την προώθηση της σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής θεραπείας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας μεγάλης ποικιλίας παθήσεων.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ