Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαπούτσια σαν καινούργια: Με αυτά τα 5 έξυπνα κόλπα μπορείς και εσύ...

Παπούτσια σαν καινούργια: Με αυτά τα 5 έξυπνα κόλπα μπορείς και εσύ να κάνεις τα λευκά σου sneakers να λάμψουν ξανά από καθαριότητα!

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι άνετα, πρακτικά και ευέλικτα, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο και – χάρη στο ότι έχουν γίνει το απόλυτο must στη βιομηχανία της μόδας – είναι πλέον κατάλληλα για να τα φορέσει κανείς και στο γραφείο.


Παρόλο που ένα καινούργιο ζευγάρι λευκών sneakers φαίνονται απίθανα όταν τα φοράς για πρώτη φορά, το μόνο που χρειάζεται είναι η πρώτη μικρή γρατζουνιά και ξαφνικά αυτά τα κάποτε υπέροχα παπούτσια φαίνονται βρώμικα και παλιά. Ωστόσο, σου έχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν τα sneakers σου να λάμψουν σε ελάχιστο χρόνο. 

 

“Πώς να καθαρίσω…”: Απαντάμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για καθάρισμα στο google

Πώς να καθαρίσω λευκά sneakers: Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσεις τα λευκά παπούτσια σου για πάντα λευκά

Hack #1 – μαγειρική σόδα και απορρυπαντικό 

Ο, τι χρειάζεσαι:

  • Μαγειρική σόδα
  • Απορρυπαντικό
  • Οδοντόβουρτσα

Οδηγίες DIY:

Ανάμειξε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρικής σόδας και 1 μιση κουταλιά απορρυπαντικό. Τρίψε το μείγμα στα παπούτσια σου με μια οδοντόβουρτσα. Ξέπλυνε και βάλε τα παπούτσια στο πλυντήριο – απλώς βεβαιώσου ότι έχεις αφαιρέσει τα κορδόνια και τις εσωτερικές σόλες πριν τα πλύνεις στην ευαίσθητη ρύθμιση. Πρόσθεσε μερικές πετσέτες στο πλύσιμο για να εξισορροπήσεις το φορτίο και να σταματήσουν να χτυπούν τα παπούτσια  στον κάδο.

Hack #2 – Μαγειρική σόδα και ξύδι

Ανάμειξε 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι και ένα φλιτζάνι νερό. Χρησιμοποίησε ένα πανί ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για να τρίψεις τα λευκά υφασμάτινα αθλητικά σου παπούτσια μέχρι να καθαριστούν. Χρησιμοποίησε μια οδοντόβουρτσα βουτηγμένη στο μείγμα για να τρίψεις τα παπούτσια, περίμενε 30 λεπτά μέχρι η μαγειρική σόδα να κάνει τα μαγικά της και μετά ξέπλυνε με νερό. 

 

Hack #3 – Micellar water

Το Micellar Water είναι ένα επαναστατικό προϊόν ντεμακιγιάζ και καθαρίζει επίσης τέλεια τα λευκά σου παπούτσια! Απλώς ρίξε λίγη ποσότητα σε ένα καθαρό πανί και τρίψε καλά τα αθλητικά σου. Λειτουργεί εξαιρετικά σε δερμάτινα υφάσματα, καουτσούκ και σουέτ .

 

Hack #4 – Οδοντόκρεμα

Πρόσθεσε λίγη λευκή οδοντόκρεμα σε μια παλιά οδοντόβουρτσα, λίγο νερό, τρίψε τη βρώμικη περιοχή των παπουτσιών σου και μετά σκούπισε την περιοχή με ένα υγρό πανί. 

 

Hack #5 – Χαρτί υγείας και νερό

Μούσκεψε μερικά φύλλα από χαρτί υγείας με νερό και κάλυψε τα αθλητικά σου παπούτσια με το χαρτί. Άφησε να σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια να στεγνώσει για 12 ώρες και – voila: Καθαρά λευκά παπούτσια χωρίς κίτρινα σημάδια!

 

Tags : Feature

Αγγελίνα Μάνου 6 November 2022

.

Πηγή: https://ipop.gr/lifestyle/papoytsia-san-kainoyrgia-me-ayta-ta-5-e/?fbclid=IwAR1hvO2mTywu77rLmj27D-V9kJ0P5anJPPtEKpJLMtuPZcbCcDf0GnHLYss

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ