Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΑντιμετωπίστε την Ρευματοειδή αρθρίτιδα με εναλλακτική ιατρική

Αντιμετωπίστε την Ρευματοειδή αρθρίτιδα με εναλλακτική ιατρική

Εάν έχετε ρευματοειδή αρθρίτιδα μπορεί συχνά να έχετε σκεφτεί να αναζητήσετε έναν εναλλακτικό επαγγελματία υγείας, αλλά δεν γνωρίζετε πώς να προσεγγίσετε το θέμα. Μπορεί να σκέφτεστε την εναλλακτική ιατρική για την αρθρίτιδα σας, επειδή η συμβατική ιατρική δεν σας βοήθησε για χρόνια.


Εάν έχετε υποβληθεί σε θεραπεία για ρευματοειδή αρθρίτιδα για μεγάλο χρονικό διάστημα και η κατάστασή σας είναι μάλλον προχωρημένη, η εναλλακτική ιατρική δεν θα ήταν σε θέση να τη θεραπεύσει, αλλά η θεραπεία μπορεί να κάνει την επιδείνωση αργή και σταθερή.

Δυστυχώς, οι ασθενείς συχνά αναμένουν γρήγορα αποτελέσματα από τον επιλεγμένο εναλλακτικό θεραπευτή τους, ωστόσο, αυτό σίγουρα δεν θα συμβεί. Η θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας με συνταγογραφούμενα φάρμακα αποτυγχάνει να θεραπεύσει την αιτία της ασθένειάς επειδή αντιμετωπίζει μόνο τα συμπτώματα και αυτό με στόχο την καταστολή, με αποτέλεσμα να περνάτε το υπόλοιπο της ζωής σας με διαλείπουσες εξάρσεις της ασθένειάς.

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα θεωρείται αυτοάνοση νόσος, με άγνωστη αιτία. Ρώτησες ποτέ γιατί το ανοσοποιητικό σου σύστημα αποφάσισε να σου επιτεθεί, αντί να σε προστατέψει; Αν το σκεφτόσουν σοβαρά, ίσως αποφάσιζες να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου για να βοηθήσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα να ανακτήσει την έμφυτη ευφυΐα του. Τι αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να χρειαστεί να κάνετε για να ανακτήσετε την υγεία σας; Βασικά υπάρχει πραγματικά μόνο μία αλλαγή, και αυτή είναι η διατροφή σας. Η απάντηση είναι απλή, τρώτε φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά και αποφύγετε τα γρήγορα τρόφιμα, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, την ασπαρτάμη, τα κορεσμένα λίπη, τους υδατάνθρακες, τα τσιγάρα, το αλκοόλ, τα αναψυκτικά.

Εάν κάνετε την προσπάθεια να αλλάξετε τη διατροφή σας θα αποκομίσετε τα οφέλη και θα ανταμειφθείτε με καλύτερη υγεία.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ