Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniFM Records - Νέο τραγούδι από την ερμηνεύτρια Ιωάννα Καβρουλάκη

FM Records – Νέο τραγούδι από την ερμηνεύτρια Ιωάννα Καβρουλάκη

Η Ιωάννα Καβρουλάκη μοιράζεται μαζί μας το νέο της τραγούδι με τίτλο ” Συνέχεια φεύγεις “.


Πρόκειται για μια δυναμική καθηλωτική μπαλάντα,  που αγγίζει τις καρδιές μας από το πρώτο άκουσμα. Τους στίχους υπογράφει η Γιώτα Γερογιώργη, τη μουσική η Κωνσταντία Κατσιάμπα και την ενορχήστρωση ο Γιώργος Μίγκας

Η  Ιωάννα Καβρουλάκη είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ενδιαφέρουσες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της όσο και για την ερμηνευτική της δωρικότητα και ευαισθησία. Έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του ταλέντου της ,μέσα από τις επιτυχημένες της ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες. 

 

Το ” Συνέχεια φεύγεις “ είναι ένα υπέροχο ερωτικό τραγούδι, γεμάτο βαθύ πάθος κι αγάπη. Ο σπαραγμός στη φωνή μαρτυρά ανεξάντλητο πόθο κι ελπίδα κρυφή. Οι δρόμοι της ψυχής παραμένουν ανοιχτοί για αυτόν τον έρωτα, που συνέχεια φεύγει.  Πρόκειται για έναν έρωτα ανιδιοτελή, έναν έρωτα άνευ όρων. Χωρίς αυτόν, η ζωή μισή. Αφήνει μια πληγή, ένα μεγάλο κενό, απερίγραπτο πόνο και νοσταλγία. Μια βασανιστική σιωπή κι ένα παράπονο…ένα πικρό γιατί. Ο έρωτας είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στη  ζωή μας είτε βρούμε ανταπόκριση, είτε μας ραγίσει την καρδιά. 

 

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας με  music video που εκπέμπει συναίσθημα και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Μενέλαου Διέτη.

 

 Κυκλοφορεί από την Fm Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ