Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΠώς να απαλλαγείτε από την αλλεργική ρινίτιδα με φυσικό τρόπο

Πώς να απαλλαγείτε από την αλλεργική ρινίτιδα με φυσικό τρόπο

Η αλλεργική ρινίτιδα προκαλείται από ουσίες στον άνεμο όπως η γύρη και η αμβροσία. Η αλλεργία προκαλείται από μια υπερβολική αντίδραση σε αυτές τις ουσίες. Συνήθως, το σώμα στέλνει αντισώματα για να καταπολεμήσει τους εισβολείς και η ποσότητα των αντισωμάτων που αποστέλλονται είναι συνήθως ανάλογη με το ποσό της βλάβης.


Αλλά αν έχετε μια αλλεργία, το σώμα στέλνει πάρα πολλά αντισώματα, τα οποία στη συνέχεια επιτίθενται στο αλλεργιογόνο και στον ιστό του σώματος, προκαλώντας τα συνηθισμένα συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας της ρινικής καταρροής, κνησμώδη μάτια, πίεση κόλπων.

Προκειμένου να μετριαστεί αυτό το πρόβλημα είναι καλύτερο να αποφύγετε ό, τι προκαλεί την αλλεργία σας. Φυσικά, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό.

Τα συνηθισμένα φάρμακα που συνιστώνται λειτουργούν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Ανακουφίζουν μόνο τα συμπτώματα, δεν στοχεύουν στον πυρήνα του προβλήματος. Μπορούν να λειτουργήσουν για μια εποχή αλλεργίας, αλλά όχι για την επόμενη.

Οι φυσικές θεραπείες είναι πολύ ασφαλέστερες και συχνά στοχεύουν στη ρίζα του προβλήματος, καθορίζοντας την υποκείμενη αιτία του σώματος έναντι της αντίδρασης.

Υπάρχουν πολλά βότανα που βοηθούν με αλλεργική ρινίτιδα.

Οι τσουκνίδες περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν το σώμα να ξεπεράσει την αλλεργία

Τα πράσα και τα πράσινα κρεμμύδια είναι επίσης εξαιρετικά. Μπορείτε να φτιάξετε πράσα και πράσινη κρεμμυδόσουπα. Αυτό θα βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων σας.

Πιπέρι τσίλι. Αυτό το βότανο είναι πολύ καυτερό και αν μπορείτε να το ανεχτείτε, είναι εξαιρετικό για σχεδόν οποιαδήποτε αλλεργία ή ασθένεια. Περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα που κυκλοφορούν σε όλο αίμα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δροσιστείτε μετά τη λήψη τσίλι, είναι να πιείτε ένα ποτήρι κρύο γάλα.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ