Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠώς να Καθαρίσετε Παλιά Παρκέ Δάπεδα

Πώς να Καθαρίσετε Παλιά Παρκέ Δάπεδα

Το παλιό παρκέ δάπεδο προσφέρει κομψότητα και γοητεία σε κάθε σπίτι. Το παρκέ είναι δάπεδο από μασίφ ξύλο με γεωμετρικά σχέδια για να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση. Το παρκέ δάπεδο είναι ανθεκτικό και μακράς διαρκείας, αλλά πρέπει να δίνεται προσοχή κατά τον καθαρισμό, ώστε το ξύλο να μην καταστραφεί. Εάν έχετε παλιό ξύλινο παρκέ δάπεδο, καθαρίστε το συχνά για να διατηρήσετε την εμφάνισή του. Σπιτικό Καθαριστικό Δαπέδου με Βόρακα


Πώς να Καθαρίσετε Παλιά Παρκέ Δάπεδα

Σκουπίστε καλά το δάπεδο με μια μαλακή σκούπα ή ηλεκτρική σκούπα με ακροφύσιο για σκληρό δάπεδο για να αφαιρέσετε τη χαλαρή βρωμιά και τη σκόνη.

Γεμίστε έναν κουβά με ζεστό νερό. Βουτήξτε ένα σφουγγάρι ή ένα πανί σφουγγαρίσματος στο νερό και στύψτε το καλά. Είναι σημαντικό να είναι ελαφρώς υγρό. Το πολύ νερό στα παρκέ δάπεδα μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή παραμόρφωση.

Σκουπίστε ολόκληρο το δάπεδο. Ξεπλένετε και στύβετε συχνά το σφουγγάρι ή το πανί σφουγγαρίσματος κατά το καθάρισμα. Αφήστε το δάπεδο να στεγνώσει στον αέρα.

Αναμείξτε ½ φλιτζάνι λευκό ξύδι με 4 λιτρα ζεστό νερό για να καθαρίσετε ιδιαίτερα βρώμικα παρκέ δάπεδα. Σκουπίστε το πάτωμα με τον ίδιο τρόπο όπως θα κάνατε με καθαρό νερό. Αφήστε το δάπεδο να στεγνώσει στον αέρα.

πηγή φωτό

 

Πηγή: https://toftiaxa.gr/2022/01/pos-na-katharisete-palia-parke-dapeda.html?fbclid=IwAR2z1AobH6SXGtx8jnItl8kK7gQUrHt7g0bPXFUWaiUaJSqKjc_8RBohl40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ