Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με τις μπατονέτες;

Πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με τις μπατονέτες;

Οι μπατονέτες είναι για καθαρίζεις τα αυτιά σου. Ή μήπως όχι; Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να σε βοηθήσουν να κάνεις και άλλα πολλά πράγματα που δεν σου πηγαίνουν καν στο μυαλό; Ναι, αυτό ισχύει και θα σου το εξηγήσουμε στην πορεία.


Τι άλλο μπορείς να κάνεις με τις μπατονέτες;

  1. Έχεις βάψει τα μαλλιά σου και λερώθηκες: Όσο και να προσέχεις όταν βάφεις τα μαλλιά σου συνήθως λερώνεσαι! Άκου, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις. Αφού βάψεις τα μαλλιά σου και βγάλεις την βαφή, φτιάξε ένα διάλυμα με σόδα φαγητού και βούτηξε εκεί μια μπατονέτα. Με την μπατονέτα σου ξύσε απαλά την επιφάνεια του σημείου που έχει λερωθεί με βαφή και θα δεις ότι το σημάδι θα φύγει.
  2. Θες να σπάσεις το ενοχλητικό σπυράκι σου; Το ξέρεις ότι τα σπυράκια δεν πρέπει να τα πειράζεις. Αν, όμως, θες οπωσδήποτε να κάνεις το δικό σου τουλάχιστον κάνε το πιέζοντας το σπυράκι με δύο μπατονέτες και όχι με τα δάκτυλα σου που μπορεί να είναι μολυσμένα. Για να είναι πιο απαλή η επιφάνεια από τις μπατονέτες βρέξε τες πρώτα με ζεστό νερό.
  3. Έχει κολλήσει το φερμουάρ από το παντελόνι σου: Δεν μπορείς να ξεμαγκώσεις το φερμουάρ που έχει πιαστεί; Άκου τι θα κάνεις γιατί είναι πολύ απλό! Βουτάς μια μπατονέτα στο λάδι και τρίβεις με αυτήν τα δόντια του φερμουάρ. Στην συνέχεια προσπάθησε να το ανοίξεις και θα δεις πως θα καταφέρεις.
  4. Καθάρισε με μπατονέτες το πληκτρολόγιο του υπολογιστή και όλα τα μικρά δύσκολα σημεία: Για τα δύσκολα σημεία που δεν μπορείς να τα καθαρίσεις αλλιώς η λύση είναι μια. Μπορείς να βάλεις λίγο ξύδι αν θες να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο ή λίγο καθαριστικό αν θες για άλλη επιφάνεια και να επιμένεις τρίβοντας στο σημείο.

Πηγή: https://ipop.gr/themata/frontizw/posa-pragmata-mporis-na-kanis-me-tis-mpatonetes/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ