Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠρολαβαίνεις να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα πριν ξεκινήσεις τα μπάνια του Καλοκαιριού;...

Προλαβαίνεις να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα πριν ξεκινήσεις τα μπάνια του Καλοκαιριού; Τα 5 πιο σημαντικά tips που θα σε σώσουν από τον φλοιό πορτοκαλιού

Το σώμα σου είναι σίγουρα ωραίο όπως κι αν είναι και η κυτταρίτιδα το Καλοκαίρι δεν πρέπει να σου χαλάει τα σχέδια της παραλίας. Ωστόσο, σίγουρα θες να δώσεις λίγη σημασία πριν ξεκινήσεις τις πολλές επισκέψεις στη θάλασσα, ακόμα κι αν αγαπάς πραγματικά το σώμα σου.


Κυτταρίτιδα, μία λέξη που οι γυναίκες δεν θέλουμε να ακούμε και μας ταλαιπωρεί. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι και πολύ ευχάριστα και ξέρεις καλά πως δύσκολα φεύγει ή μειώνεται. Θέλει κόπο, προσοχή και αρκετή προσπάθεια για να μειωθεί αυτός ο ενοχλητικός φλοιός πορτοκαλιού.

Πώς να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα το Καλοκαίρι;

Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να περιμένεις ότι θα φύγει εντελώς από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν αρχίζεις αυτή την προσπάθεια τελευταία στιγμή, τότε δεν σου εγγυόμαστε σίγουρα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όμως με τις παρακάτω συμβουλές, η κυτταρίτιδά σου θα μειωθεί μες το Καλοκαίρι και θα είναι λιγότερο έντονη από ποτέ. Απλά δώσε βάση και… πρόσεχε τι τρως!

Νερό, πολύ νερό

Δεν είναι υπερβολική το ότι είναι η πρώτη συμβουλή που σου δίνουμε, γιατί πραγματικά είναι σημαντική και must. Η ενυδάτωση αναγεννά τα κύτταρα της επιδερμίδας και περιορίζει την όψη φλοιού, όντας ένας καλός σύμμαχος σ’ αυτόν τον αγώνα.

Scrub και υπάρχει ελπίδα

Τα scrub μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά στην μάχη με την κυτταρίτιδα, σε συνδυασμό φυσικά με όλα τα υπόλοιπα που θα διαβάσεις σ’ αυτό το άρθρο. Ειδικά αυτά με τον καφέ πρέπει σίγουρα να τα εντάξεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου.

 

Βάλε και καμιά ειδική κρεμούλα

Υπάρχουν ένα σωρό κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά και υπόσχονται να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα την εξαφανίσουν. Ωστόσο, υπάρχουν κρέμες που περιέχουν ρετινόλη, η οποία σίγουρα τονώνει το δέρμα. Επίσης, οι κρέμες που περιέχουν καφεΐνη είναι εξίσου πολύ καλές. Το συστατικό που περιέχουν συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία και απομακρύνει το υπερβολικά πολύ υγρό. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως δεν πρέπει να στηρίζεσαι αποκλειστικά στις κρέμες.

κυτταρίτιδα το Καλοκαίρι

Pexels

Προσοχή στη διατροφή

Ξέρεις πολύ καλά πως η κυτταρίτιδα δεν πρόκειται να φύγεις, αν συνεχίσεις να τρως ανθυγιεινά τρόφιμα, junk food, πολύ αλάτι και ζάχαρη. Μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή επιβάλλεται, αν θες πραγματικά να πετύχεις τον στόχο σου.

Και λίγη άσκηση δεν έκανε κακό

Τη γυμναστική την αφήσαμε τελευταία, όχι γιατί είναι λιγότερο σημαντική από τα υπόλοιπα, αλλά γιατί σίγουρα αποτελεί ένα tip που έχεις διαβάσει πολλές φορές. Είναι καλό η προπόνηση που θα ακολουθήσεις να έχει ένταση και να επικεντρώνεται στις περιοχές του σώματος που εντοπίζεται η κυτταρίτιδα.

Κυτταρίτιδα: Δεν θα εξαφανιστεί, αλλά θα βελτιωθεί η όψη της και ξέρω πώς…

Πηγή: https://ipop.gr/beauty/prolavaineis-na-peis-antio-stin-kytta/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ