Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠοια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιανουάριο του 2023;

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιανουάριο του 2023;

Ένας νέος μήνας ξεκινά, αλλά μερικοί θα είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους με βάση τ’ άστρα. Ποια ζώδια τον Ιανουάριο του 2023 θα ευνοηθούν περισσότερο και πώς θα κυλήσει σε γενικές γραμμές αυτός ο μήνας για τον καθένα;


Ποια ζώδια τον Ιανουάριο του 2023 θα ευνοηθούν περισσότερο;

Τον Ιανουάριο από τις 03.01 θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί –Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι) αφού και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να καταφέρετε κάποιους στόχους σας ενώ και ο Δίας που ήδη έχει περάσει στον Κριό θα είναι ευνοϊκός για νέα ξεκινήματα.

 

Η Αφροδίτη επίσης από τις 27.01 θα περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει τις αρχές των ζωδίων της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) αλλά και του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς) με εύνοια και βελτίωση σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα ευνοήσει επαφές για επαγγελματικά θέματα τα ζώδια της Γης και του Νερού ωστόσο καλό θα είναι να πάρετε αποφάσεις μετά τις 20.01 ενώ το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 29.01 θα φέρει ξαφνικές και ευχάριστες εξελίξεις και πληροφορίες.

Επίσης το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα φέρει ερωτικές γνωριμίες αλλά και συναντήσεις με το παρελθόν στις 10.01 ενώ το τρίγωνο Ηλίου-Άρη στις 29.01 θα φέρει επαφές, συναντήσεις και συμφωνίες αλλά και επαγγελματική επιτυχία για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς .

Επίσης η ευθυδρόμηση του Άρη στις 14.01 αλλά και του Ερμή στις 20.01 θα φέρει πιο ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα που καθυστερούσαν σε όλα τα ζώδια ενώ τα Μεταβλητά ζώδια που ίσως να είχατε ταλαιπωρηθεί περισσότερο από καθυστερήσεις και αναποδιές, θα έχετε καλύτερη πορεία από εδώ και πέρα.

Η Νέα Σελήνη επίσης στον Υδροχόο στις 22.01 θα ευνοήσει όλα τα ζώδια στους ανάλογους οίκους που θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο περισσότερο θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς σε κάποια σχέδιά τους και νέα ξεκινήματα.

 

Tags : Feature

ipop team 31 December 2022

.

Πηγή: https://ipop.gr/astrology/poia-zodia-tha-eynoithoyn-perissotero-ton-genaris-toy-2023https-ipop-gr-wp-admin-post-phppost364532actionedit/?fbclid=IwAR1MZf2NRn3t7bW5bXcAQXesn9g5_hGN6ZYrC7DCc4Uc7Wc2u9y3gphiqY8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ