Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠανεύκολα Ρολάκια με Ψωμί του Τόστ, Μερέντα και Μπανάνα! Κι αφήστε την...

Πανεύκολα Ρολάκια με Ψωμί του Τόστ, Μερέντα και Μπανάνα! Κι αφήστε την δίαιτα από Δευτέρα!

Μια συνταγή για υπέροχα ρολά με ψωμί του τόστ Νουτέλα και μπανάνα. Το πρωϊνό είναι το σπουδαιότερο γεύμα της ημερήσιας διατροφής μας. Απολαύστε μικροί και μεγάλοι υπέροχα, πλούσια και πολύ εύκολα πρωϊνά.


Υλικά συνταγής 10 φέτες ψωμί του τόστ 10 κ.σ. Νουτέλα 3 μπανάνες σε φέτες 1 αυγό 2 κ.σ. γάλα 1 βανίλια 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 κ.σ. κανέλα βιτάμ για το τηγάνισμα

Παίρνετε το ψωμί του τόστ και χρησιμοποιώντας ένα πλάστη ή ένα ποτήρι το απλώστε το να λεπτύνει.

image

Απλώστε σε κάθε φέτα ψωμιού ένα κουταλάκι του γλυκού πραλίνα ξεκινώντας από τη μία πλευρά απλώνοντας την ποσότητα προς την άλλη. Τυλίξτε το ψωμί σε σφιχτό ρολό. Προσθέστε στην άκρη του ψωμιού μια σειρά φέτες μπανάνας και τυλίξτε το σε σφιχτό ρολό.

image

Αναμιγνύετε σε ένα μπολ το γάλα με το αυγό και σε ένα μεγάλο, ρηχό πιάτο ανακατεύετε τη ζάχαρη με την κανέλα.

image

Ζεσταίνετε το βιτάμ στο τηγάνι και κυλάτε κάθε ρολό στο μείγμα αυγό- γάλα μέχρι να καλυφθεί πλήρως Τηγανίστε το ελαφρά από όλες τις πλευρές μέχρι το ψωμί να πάρει ένα μελί χρώμα.

image

Βγάλτε το ρολό από το τηγάνι και κυλήστε το στο μείγμα με τη ζάχαρη και την κανέλα. Επαναλάβετε τη διαδικασία και για τα υπόλοιπα ρολά. Σερβίρονται ζεστά.

image


Πηγή: https://www.citypatras.gr/mageiriki/paneykola-rolakia-psomi-tost-merenta-mpanana-ki-afiste-tin-diaita-deytera/?fbclid=IwAR0-uPScUa6IZIc9nSnD9QJx7ZAgM44j1xlRiQVUut3k5Sc5B8Yj3ghTW7k

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ