Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔείξε μου τον αντίχειρά σου να σου πω ποιος είσαι! Δες την...

Δείξε μου τον αντίχειρά σου να σου πω ποιος είσαι! Δες την φωτογραφία και μάθε πολλά για τον χαρακτήρα σου

Πιθανότατα έχεις ακούσει για την τέχνη της ανάγνωσης της παλάμης. Σύμφωνα με ορισμένους, μπορείς να μάθεις πολλά για ένα άτομο εξετάζοντας τη γραμμή ζωής του και τη γραμμή της μοίρας του. Τι θα γινόταν, όμως, αν σου λέγαμε ότι υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις τον εαυτό σου; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στους αντίχειρές σου.


Οι άνθρωποι μπορούν να χωριστούν σε τρία διαφορετικά είδη κατηγοριών με βάση τους αντίχειρες. Υπάρχουν άνθρωποι των οποίων το πάνω μισό του αντίχειρά τους είναι μεγαλύτερο από το κάτω μισό. Έπειτα, υπάρχουν άτομα με αντίχειρα όπου το πάνω και το κάτω μισό έχουν ίσο μέγεθος. Και τέλος, υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερο το κάτω μέρος του αντίχειρά τους από ό,τι το πάνω. Θα τους ονομάζουμε Αντίχειρα Α, Αντίχειρα Β και Αντίχειρα Γ. Ποιο έχεις εσύ;

Τι σημαίνει ο αντίχειρας; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την προσωπικότητά σου

Αντίχειρας Α

 

Τα άτομα με αυτό το είδος αντίχειρα, όπου το πάνω μέρος είναι μεγαλύτερο από το κάτω μέρος, πιστεύεται ότι είναι πιο παθιασμένοι με τον σύντροφό τους. Υποτίθεται, επίσης, ότι είναι πιο πιστοί. Οι άνθρωποι με τέτοιο αντίχειρα θα επιλέγουν πάντα τη σχέση τους από οτιδήποτε άλλο στη ζωή τους. Η καριέρα τους, το χόμπι τους, τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό για αυτούς όσο ο σύντροφός τους.

Αντίχειρας Β

Είναι και τα δύο μισά του αντίχειρά σου το ίδιο μέγεθος; Τότε είσαι πολύ ήρεμη και συγκρατημένη όταν πρόκειται για μια σχέση. Δεν αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν. Βάζεις έναν στόχο, τον σχεδιάζεις και τον τηρείς. Επίσης, είναι πιο δύσκολο για εσένα να ερωτευτείς.

Αντίχειρας Γ

Εάν το κάτω μισό του αντίχειρά σου είναι μεγαλύτερο από το πάνω μέρος, είσαι πολύ αξιόπιστη. Σκέφτεσαι πριν ενεργήσεις. Όταν τελικά κάνεις all-in για κάποιον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το άτομο να είναι το κατάλληλο για εσένα. Δεν θα συμβιβαστείς με λιγότερα. Αλλά μόλις βρεις αυτό το ξεχωριστό άτομο, θα είσαι σε θέση να παθιαστείς πολύ μαζί του. Μπράβο σου!

 

Πηγή: https://ipop.gr/lifestyle/deixe-moy-ton-anticheira-soy-na-soy-po-po/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ