Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάντα σκουπισμένο σπίτι χωρίς κόπο και χωρίς σκούπα ρομπότ. Το Tip που...

Πάντα σκουπισμένο σπίτι χωρίς κόπο και χωρίς σκούπα ρομπότ. Το Tip που θα ήθελα να μου είχε πει κάποιος νωρίτερα

Ποια είναι η δουλειά που βαριέσαι περισσότερο από τις δουλειές του σπιτιού; Εμένα η σκούπα. Βρήκα πώς να είναι το σπίτι πάντα σκουπισμένο, χωρίς να χρειάζεται να βάζω κάθε μέρα ηλεκτρική σκούπα, ρομποτ ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αν είσαι από αυτούς που βαριέσαι και εσύ αυτή τη δουλειά, διάβασε παρακάτω αυτόν τον υπέροχο και σούπερ αποτελεσματικό τρόπο ώστε να έχεις καθαρό πάτωμα πάντα.


Πώς να είναι το σπίτι πάντα σκουπισμένο χωρίς κόπο;

Θα χρειαστεί να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να βάλεις μια άντε δύο φορές το μήνα ηλεκτρική σκούπα (αστειεύομαι). Βάζεις, λοιπόν, σκούπα όσο πιο σχολαστικά γίνεται. Μετά αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ μια «παρκετέζα» που δέχεται ανταλλακτικά πανάκια. Όχι εκείνη την παρκετέζα τη μαλλιαρή που έχουν στα καταστήματα. Ουσιαστικά, μιλάμε για ένα κοντάρι με μια επιφάνεια ίσια που προσαρμόζονται ανταλλακτικά μαντηλάκια για να καθαρίζεις το πάτωμα.

 

Κάθε πρωί ή ακόμα καλύτερα κάθε βράδυ περνάς με αυτό όλο το σπίτι σου και το διατηρείς καθαρό. Φυσικά, αν πέσουν ψίχουλα ή πέσει γενικά κάτι κάτω ξαναβάζεις ηλεκτρική σκούπα. Αυτός είναι ένας γενικά καλός τρόπος να διατηρήσεις καθαρό το πάτωμα, χωρίς να βάζεις κάθε μέρα σκούπα, ειδικά αν δεν έχεις κατοικίδια.

Διευκολύνει πολύ στη φάση που είμαστε τώρα, χωρίς χαλιά, που περπατάμε συνεχώς ξυπόλυτοι.

πώς να είναι το σπίτι παντα σκουπισμένο

Pexels

 

Tags : Home

Λαμπρινή Λαδά 23 August 2022

Πηγή: https://ipop.gr/lifestyle/pos-na-einai-to-spiti-panta-skoypismen/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ