Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ χυμός που εξαφανίζει το ροχαλητό

Ο χυμός που εξαφανίζει το ροχαλητό

Ένα από τα πράγματα που συμβάλλει στο ροχαλητό είναι η υπερβολική έκκριση βλέννας από τους βλεννογόνους αδένες.


Εάν μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα της βλέννας που συσσωρεύεται στο λαιμό και την ρινική οδό, θα απελευθερώσετε τους αεραγωγούς και ίσως καταφέρετε να μειώσετε ή και να εξαλείψετε το ροχαλητό εντελώς. Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να επιτευχθεί αυτό είναι με έναν χυμό από φυσικά υλικά, όπως αυτός που ακολουθεί:

Υλικά: 2 μήλα, 2 καρότα, χυμό από το 1/4 ενός λεμονιού, 2 εκατοστά από ρίζα τζίντζερ (τριμμένο).

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι βιολογικής καλλιέργειας.

Τι πρέπει να αποφεύγετε για να μην επιδεινώνετε το ροχαλητό: Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Υπερβολική κατανάλωση σοκολάτας. Υπερβολική κατανάλωση τηγανητών τροφών. Κατανάλωση τροφίμων που είναι πολύ αλευρωμένα. Υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών.

Με την εξάλειψη αυτών των τροφών/συνηθειών ή τουλάχιστον τον περιορισμό τους όσο το δυνατόν περισσότερο, και αν πίνετε φρέσκους χυμούς που περιέχουν φυσικά, βιολογικά υλικά, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε μειωμένη έκκριση βλέννας που περιορίζει τους αεραγωγούς σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το ροχαλητό σας, δίνοντας στον/στην σύντροφό σας τον καλό ύπνο τη νύχτα που τους αξίζει.

Πηγή: https://www.citypatras.gr/psychagogia/mustreads/o-chymos-poy-exafanizei-to-rochalito/?fbclid=IwAR1Jq2CO42IuS3uSNCsgemioleWQrCU6xW1Lbn0joryedEb8Q-yNkBe0zWs

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ