Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήxtesiniFM Records - Δελτίο τύπου των ερμηνευτών Ζωής Λιαντράκη - Βασίλη Σκουλά

FM Records – Δελτίο τύπου των ερμηνευτών Ζωής Λιαντράκη – Βασίλη Σκουλά

H FM Records παρουσιάζει τους 


Ζωή Λιαντράκη και Βασίλη Σκουλά στο νέο τους single – «Μια κουκκίδα»

Η Ζωή Λιαντράκη και ο Βασίλης Σκουλάς συναντώνται καλλιτεχνικά και μας παρουσιάζουν το τραγούδι ” Μια κουκκίδα”

Ο Βασίλης Σκουλάς ο ζωντανός θρύλος της κρητικής μουσικής παράδοσης δωρικός και δυναμικός  ξεχωρίζει πάντα για το διακριτό ηχόχρωμα της φωνής του . 

Η Ζωή Λιαντράκη μία εξαιρετική φυσιογνωμία της σύγχρονης έντεχνης μουσικής σκηνής με την αέρινη, τρυφερή και υψηλής αισθητικής ερμηνεία της, μας θυμίζει για ακόμα μία φορά πόσο σημαντική ερμηνεύτρια είναι, ενώ η σύμπραξη αυτή αποτελεί μια άκρως σημαντική στιγμή στη μουσική της διαδρομή, που σηματοδοτεί μία πολλά υποσχόμενη πορεία για την ίδια.

Το ” Μια κουκκίδα ” είναι μία δυναμική μπαλάντα, που ενώνει δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις, ισορροπώντας άρτια ανάμεσα στην παράδοση και στα σύγχρονα ανατρεπτικά στοιχεία. Ξεχωρίζει για την αρτιότητα της παραγωγής και την ενορχήστρωση που έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Μίγκας. 

Ο ποιητικός λόγος της Γιώτας Γερογιώργη φωτεινός, εκφραστικός και γεμάτος έντονες εικόνες συνδυάζεται ιδανικά με τη σύνθεση της Κωνσταντίας Κατσιάμπα και μας χαρίζουν ένα σημαντικό τραγούδι που μιλά για τους ανθρώπους που προδώθηκαν, πόνεσαν, λύγισαν μα ξανασηκώθηκαν χωρίς ποτέ να χάσουν την ελπίδα τους. Που ακολούθησαν το όνειρό τους,πίστεψαν σε αυτό, τόλμησαν να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν , όσα εμπόδια κι αν βρέθηκαν στο δρόμο τους. Που βρήκαν πατρίδα στα ξένα,  κι ας πάγωσε το χαμόγελό τους. Που για την ελευθερία θυσιάστηκαν εστιάζοντας στις αληθινές αξίες της ζωής και συνειδητοποιώντας πως περαστικοί διαβάτες είμαστε σε αυτό το ταξίδι. Μια κουκκίδα είμαστε στο βαθύ γαλάζιο του σύμπαντος…. 

Το ” Μια κουκκίδα ” συνοδεύεται από ένα όμορφο music video που υπογράφει  ο Νίκος Σίμος. 

Κυκλοφορεί από την FM Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!!! 

Ζωή Λιαντράκη, Βασίλης Σκουλάς – Μια Κουκκίδα (Official Video Clip) – YouTube

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ