Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα7 λόγοι που η πόρτα στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνει μέχρι το...

7 λόγοι που η πόρτα στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνει μέχρι το πάτωμα!

Σίγουρα οι δημόσιες τουαλέτες δεν είναι και το ιδανικό μέρος για να βρίσκεσαι. Ωστόσο, σε μια ώρα… ανάγκης, σε σώζουν. Αυτό που ίσως να έχεις αναρωτηθεί κι εσύ είναι… γιατί η πόρτα στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνει μέχρι το πάτωμα; Γιατί υπάρχει αυτό το μεγάλο κενό από κάτω;


Όλα έχουν μια εξήγηση και τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ακόμη κι αν μιλάμε για μια πόρτα! Γιατί η πόρτα στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνει μέχρι το πάτωμα; Η απάντηση δεν είναι “για να σε ντροπιάσει”, αλλά υπάρχουν 7 διαφορετικοί λόγοι που ίσως δεν είχες σκεφτεί.

Γιατί η πόρτα στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνει μέχρι το πάτωμα;

Καθαριότητα

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και της ανάγκης να καθαρίζονται αρκετές φορές την ημέρα, αυτή η πόρτα βολεύει. Γιατί έτσι, οι υπάλληλοι μπορούν πιο εύκολα να την καθαρίσουν χωρίς να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν σε κάθε μια τουαλέτα ξεχωριστά.

Ατυχήματα

Αν μια πόρτα είναι τελείως κλειστή και κλειδωμένη, αν κάποιος λιποθυμήσει ή αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας, θα περάσει αρκετή ώρα για να το καταλάβει κάποιος.

Αλλά με αυτό το κενό στην πόρτα, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά και να βοηθήσεις χωρίς καν να ανοίξεις την πόρτα.

Ανάρμοστη συμπεριφορά

Η έλλειψη ιδιωτικότητας στις δημόσιες τουαλέτες επίσης, εμποδίζει τους ανθρώπους από το να κάνουν πράγματα δημόσια που δεν θα έπρεπε να κάνουν! Ή τουλάχιστον θα το σκεφτούν διπλά.

Τιμή

Η κατασκευή αυτή είναι πιο φθηνή. Κι αυτό συμβαίνει αν σκεφτείς πως η κατασκευή μιας πόρτας που υπάρχει σε ένα διαμέρισμα και φτάνει μέχρι το πάτωμα, απαιτεί ακριβέστερο σχεδιασμό και χρήση διαφόρων υλικών.

Εξαερισμός

Σε μια τελείως κλειστή τουαλέτα είναι πιο δύσκολο να απομακρυνθούν οι δυσάρεστες μυρωδιές. Ωστόσο, με αυτό το κενό ο αέρας κάνει τον κύκλο του και οι δυσάρεστες μυρωδιές εξαφανίζονται πιο γρήγορα.

Διαθεσιμότητα

Αντί διαρκώς να χτυπάς πόρτες και να σου φωνάζουν “άλλος”, μπορείς πολύ απλά να δεις αν μια τουαλέτα είναι κατειλημμένη. Τουλάχιστον, τις περισσότερες φορές.

Ουρά

Όταν η πόρτα δεν είναι τελείως κλειστή και βλέπεις πως υπάρχει ουρά που σε περιμένει να τελειώσεις…. τότε αγχώνεσαι. Αγχώνεσαι, κάνεις πιο γρήγορα και δεν δημιουργούνται ουρές.

Πηγή: https://ipop.gr/tips/logoi-poy-i-porta-stis-dimosies-toyaletes-den-ftanei-mechri-to-patoma/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ