Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα2 πανεύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να περάσετε την κλωστή από την...

2 πανεύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να περάσετε την κλωστή από την βελόνα

Πόσες φορές δεν έχετε προσπαθήσει να περάσετε την κλωστή από την τρύπα της βελόνας και δεν περνάει με τίποτα;  Ειδικά όταν γερνάει κάποιος και τα μάτια αρχίζουν να χειροτερεύουν, τότε οι λύσεις είναι 2: είτε να αναζητήσετε ένα ζευγάρι γυαλιά για να περάσετε το νήμα μέσα από την οπή της βελόνας ή κάποιος άλλος να το κάνει για εσάς.


Η σπιτονοικοκυρά θα σας προτείνει 2 αποτελεσματικούς τρόπους για περνάτε την κλωστή από τη βελόνα μόνοι σας και αποτελεσματικά!

1η μέθοδος

Μία από τις εύκολες μεθόδους για να περάσει η κλωστή από την τρύπα είναι να βάλετε βερνίκι νυχιών στην άκρη της κλωστής. Με αυτόν τον τρόπο η κλωστή θα γίνει άκαμπτη, και θα μπορέσετε πολύ εύκολα να την περάσετε από το μάτι της βελόνας.

2η μέθοδος

Ένας άλλος τρόπος ο οποίος έχει τα ίδια αποτελέσματα με το βερνίκι νυχιών είναι η λακ μαλλιών. Ψεκάζετε με τη λακ την άκρη της κλωστής και επειδή θα σκληρύνει θα καταφέρετε να περάσετε την κλωστή αμέσως.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/xrhsimes-symvoyles/pos-na-perasetep-thn-klosth-sth-velona/?fbclid=IwAR2vXzarKc9nwfFaJznodRd5pYM7g9FlW33i1LhEg8PEGVtiZbPKdKMZ7bQ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ