Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠρακτικές συμβουλές για όλους όσους οδηγούν

Πρακτικές συμβουλές για όλους όσους οδηγούν

Συμβουλές για οδηγούς που θα σου λύσουν τα χέρια! Εάν περνάς κι εσύ μεγάλο μέρος της ζωής σου μέσα στο αυτοκίνητο αυτά τα tips θα σου φανούν πολύ χρήσιμα!


Τα tips για το αυτοκίνητο αφορούν τη σωστή φροντίδα και συντήρησή του, ενώ δίνουν λύση σε πολύ συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί.

5+ 1 χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για οδηγούς

Θήκες Muffin

Αν κάνεις συχνά μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο σημαίνει ότι σίγουρα έχεις σνακς για να τρως όσο οδηγάς. Επειδή συνήθως, όμως, όλο το αυτοκίνητο γεμίζει με ψίχουλα, μια λύση είναι να βάλεις θήκες για muffin όπου θα πέφτουν τα ψίχουλα ενώ τρως το μπισκότο ή την μπάρα σου!

Πάρκινγκ τον Χειμώνα

Μόλις η θερμοκρασία πέφτει τον Χειμώνα, το πιο συχνό πρόβλημα είναι ότι το πρωί είναι γεμάτο πάγο και δεν μπορείς να ξεκινήσεις.

Δοκίμασε να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου τον Χειμώνα με το μπροστινό του μέρος να κοιτάει προς την Ανατολή. Έτσι, όταν βγαίνει ο ήλιος θα λιώνει γρηγορότερα ο πάγος.

Καθάρισμα με λάδι

Πιθανότατα το παλαιότερο αυτοκίνητό σου έχει αρχίσει να φθείρεται, ειδικά στα δερμάτινα σημεία του στο εσωτερικό. Μπορείς να το τρίψεις με λίγο ελαιόλαδο και πανί μικροϊνών για να λάμψει ξανά, απλά μην περάσεις και το τιμόνι γιατί μετά θα γλιστράει επικίνδυνα.

Βερνίκι νυχιών

Ανάμεσα στις συμβουλές για οδηγούς δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πρόταση να χρησιμοποιήσεις το βερνίκι νυχιών για να “κολλήσεις” προσωρινά μέχρι να πας στο συνεργείο οποιοδήποτε πλαστικό σημείο μπορεί να σπάσει… Απ’ το τασάκι μέχρι το πλαστικό χερούλι της πόρτας. Προσοχή! Αποτελεί μια προσωρινή λύση!

Τρίχες του σκύλου

Η σκούπα κάνει καλή δουλειά, αλλά πολλές φορές δεν μαζεύει τις τρίχες που έχουν κολλήσει στο ύφασμα. Με το εργαλείο καθαρισμού τζαμιών και λίγο νερό η δουλειά θα γίνει πολύ πιο εύκολη. Ψέκασε με λίγο το νερό το κάθισμα και πέρνα το με το εργαλείο καθαρισμού τζαμιών. Θα δεις τις τρίχες να απομακρύνονται!

Conditioner

Κάνε τέλεια δουλειά στα μαλλιά σου και γιατί όχι και στο αυτοκίνητό σου; Πέρνα μια στρώση μαλακτικό χωρίς λανολίνη στο εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου και θα δεις ότι θα παραμείνει γυαλιστερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πηγή: https://ipop.gr/tips/praktikes-symvoyles-gia-oloys-osoys-odigoyn

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ