Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜύθοι και αλήθειες: Ποιο είναι το πιο ανασφαλές ζώδιο σύμφωνα με την...

Μύθοι και αλήθειες: Ποιο είναι το πιο ανασφαλές ζώδιο σύμφωνα με την κορυφαία ομάδα αστρολόγων;

Το να μην έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και να αισθάνεσαι μονίμως μια ανεξήγητη απειλή είναι πολύ άσχημο. Σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου και κατ’επέκταση στην υγεία σου γενικότερα. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζεις είναι από πού πηγάζει αυτή η μειωμένη αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, λοιπόν, η ανασφάλεια είναι κύριο χαρακτηριστικό σε ορισμένα ζώδια. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα πιο ανασφαλή ζώδια, τα οποία κατακλύζονται συνεχώς από αμφιβολία για τον εαυτό τους.


 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη αναποφασιστικότητα. Διακρίνονται για την διπλή προσωπικότητα που έχουν καθώς και για την ανασφάλεια τους. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, η δυαδικότητα των Διδύμων σημαίνει ότι μπορούν να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση ή βαθιά ανασφάλεια ανάλογα με τη διάθεσή τους. Όταν δεν «αισθάνονται» μια κατάσταση ή είναι απλώς εκτός ζώνης άνεσής τους, η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει γρήγορα και να βυθιστούν στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια. Παράλληλα, χαρακτηριστικό γνώρισμα των διδύμων είναι ότι μπορούν και καλύπτουν κάθε αδυναμία τους και δεν δείχνουν το πως αισθάνονται.

Ταύρος

 

Στη λίστα με τα πιο ανασφαλή ζώδια δεν γινόταν να λείπει ο Ταύρος, αφού χωρίς καμία αμφιβολία είναι το ζώδιο που φοβάται περισσότερο την αλλαγή. Όταν η ζωδιακή τους ενέργεια έρχεται αντιμέτωπη με κάτι ασυνήθιστο, οι φόβοι τους μπορεί να προκαλέσουν πολλές δεύτερες σκέψεις για το αν έχουν πάρει τη σωστή απόφαση. Ωστόσο, σύμφωνα με τους αστρολόγους ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα ανασφαλής όσον αφορά τον τομέα της αγάπης. Ζητάει συνεχώς να του εκδηλώνουν την εκτίμηση και την αγάπη.

Ιχθύες

Μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο του νερού μπήκε στη λίστα. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι ιχθύες δεν βιώνουν την ανασφάλεια όπως τα άλλα ζώδια. Οι Ιχθύες έχουν την τάση να αφιερώνουν πολύ χρόνο στη φαντασία τους ως μέσο αυτοσυντήρησης, σε συνδυασμό με την επιθυμία τους να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι στην απομόνωση, τους κάνει ιδιαίτερα περίπλοκους. Το γεγονός δε ότι μπορεί να τους κάνεις ένα κομπλιμέντο ότι φαίνονται υπέροχα, μπορούν να το εκλάβουν σαν προσβολή ότι τις προηγούμενες μέρες δεν φαίνονταν το ίδιο. Επιπλέον, κάθε απόρριψη ή εγκατάλειψη στο συναισθηματικό τομέα, μπορεί να τους προκαλέσει έντονη ανασφάλεια και να αισθάνονται ότι δεν είναι άξιοι αγάπης.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας και διακρίνεται επίσης για την αναποφασιστικότητα του. Θέλουν πάντα να είναι ειρηνοποιοί και να ηρεμούν τα πνεύματα. Χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι επίσης η αρμονία, η αγάπη και η δικαιοσύνη, αλλά πάντα φοβούνται να θέσουν σε κίνδυνο οποιαδήποτε από αυτά τα πολύτιμα χαρακτηριστικά. Ανησυχούν ότι οι άνθρωποι δεν θα τα αγαπήσουν πια αν είναι πολύ αντιφατικά. Αυτή η συνεχής εσωτερική μάχη για το τι είναι «σωστό» προκαλεί πολλές αμφιβολίες για τον εαυτό τους. Επίσης, επειδή φοβούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, συχνά θα φανούν ανασφαλείς στο χώρο εργασίας.

πιο ανασφαλή ζώδια

Unsplash

Παρθένος

Οι Παρθένοι καθοδηγούμενοι από την τελειομανία, φοβούνται να δεχθούν κριτική, αλλά στην επιδίωξη να επιτύχουν την τελειότητα, συχνά καταλήγουν να είναι ο χειρότερος κριτής του εαυτού τους. Έχουν πάντα την αίσθηση ότι αποτυγχάνουν παντού ανεξάρτητα αν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις υποθέσεις τους. Ωστόσο, οι Παρθένοι είναι ίσως οι καλύτεροι στο να κρύβουν την ανασφάλειά τους. Μπορεί από έξω, ένας παρθένος να φαίνεται ιδιαίτερα σίγουρος και ψύχραιμος, από μέσα του όμως είναι ικανός να παλεύει με τους δαίμονες του και να τα βάζει με τον εαυτό του.

Καρκίνος

Στην κορυφή της λίστα με τα πιο ανασφαλή ζώδια είναι ο Καρκίνος. Όπως οι Ιχθύες, έτσι και ο Καρκίνος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο του νερού. Από πολλές απόψεις, αυτό είναι καλό. Είναι εξαιρετικά περιποιητικοί και πάντα πρόθυμοι να σταθούν δίπλα σε όσους τους χρειάζονται. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι συχνά ανησυχούν περισσότερο για τα συναισθήματα των άλλων παρά για τα δικά τους. Ακόμα, η γνώμη των Καρκίνων για τον εαυτό τους αλλάζει συνεχώς αφού από την μια αισθάνονται αρκετά σίγουροι και την αμέσως επόμενη στιγμή μπορεί να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους. Όλες αυτές οι κυμαινόμενες και αντικρουόμενες αμφιβολίες κάνουν αυτό το ζώδιο απίστευτα ανασφαλές και βασίζεται στις διαβεβαιώσεις των άλλων για να το στηρίξουν.

 

Tags : Relationships

Μάριος Βουτσίνος 30 October 2022

Πηγή: https://ipop.gr/relationships/mythoi-kai-alitheies-poio-einai-to-pio-an/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ