Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜικρά tips για να καθαρίσεις σωστά το πλυντήριο των ρούχων

Μικρά tips για να καθαρίσεις σωστά το πλυντήριο των ρούχων

Το πλυντήριο των ρούχων ξέρεις ότι είναι από τα μέρη που χρειάζονται καθάρισμα συχνά. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν ήξερες πως ακριβώς να το καθαρίσεις και έτσι σκέφτεσαι ότι εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Και καλά κάνεις άλλωστε αφού εμείς γνωρίζουμε πως θα το κάνεις και θα σου φανερώσουμε τα μυστικά μας.


Τι πρέπει να κάνεις αν θες να καθαρίσεις το πλυντήριο των ρούχων;

Για να καθαρίσεις το πλυντήριο των ρούχων θα το βάλεις να κάνει μια πλύση στην θερμότερη λειτουργία του. Δεν θα βάλεις, όμως, καθόλου ρούχα μέσα και στην θέση του απορρυπαντικού ρίξε ένα ποτήρι ξύδι, κατά προτίμηση λευκό. Αυτή είναι μια διαδικασία που μπορείς να επαναλαμβάνεις ανά δύο εβδομάδες. Αν θες, όμως, φυσικά ανά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό μπορείς να κάνεις και μία πλύση με τέσσερις μαγειρική σόδα τις οποίες θα έχεις διαλύσει σε 2 ζεστά ποτήρια νερό.

Για να καθαρίσεις τις θήκες δηλαδή της υποδοχές του μαλακτικού και του απορρυπαντικού θα χρειαστείς μία λεκάνη. Γέμισε την λεκάνη με καυτό νερό, βγάλε τις θήκες από το συρταράκι και άσε τες εκεί να μουλιάσουν για να μαλακώσουν τα υπολείμματα απορρυπαντικών που μπορεί να έχουν επάνω τους.

Στην συνέχεια σκούπισε καλά της θήκες με μια στεγνή πετσέτα και βάλε τες ξανά στην θέση τους.

Πηγή: https://ipop.gr/themata/frontizw/mikra-tips-gia-na-katharisis-sosta-to-plintirio-ton-rouchon/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ