Συστατικά που περιέχονται με φυσικό τρόπο σε τροφές και ροφήματα όπως η μαύρη σοκολάτα, το κακάο, το πράσινο τσάι και τα σταφύλια Muscadine (αμερικανική ποικιλία σταφυλιού) φαίνεται ότι μπορούν να προσδεθούν σε ένα συγκεκριμένο ένζυμο (πρωτεάση) του νέου κορωνοϊού και να μπλοκάρουν τη λειτουργία του, σύμφωνα με νέα μελέτη ερευνητών στη Βιολογία Φυτών του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας.
Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.tovima.gr/2020/12/03/science/koronoios-aytes-oi-trofes-vazoun-tou-vazoun-freno/