Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣχεδόν ένας στους δυο άντρες ξυρίζει σήμερα τα πόδια του

Σχεδόν ένας στους δυο άντρες ξυρίζει σήμερα τα πόδια του

Σύμφωνα με την έρευνα, η πλειοψηφία των αντρών δεν ξυρίζουν όλες τις τρίχες στα πόδια τους, ένα 15% παραδέχεται ότι το κάνει, ενώ ένα 33% καταφεύγει στην αποτρίχωση.


Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι μισοί άντρες ξυρίζουν τις τρίχες στα πόδια τους. Γιατί το κάνουν όμως;

image

Έρευνα που έγινε σε αναγνώστες του περιοδικού “Men’s Health” μέσω του Facebook έδειξε ότι, η πλειοψηφία των αντρών δεν ξυρίζουν όλες τις τρίχες στα πόδια τους, ένα 15% παραδέχεται ότι το κάνει, ενώ ένα 33% καταφεύγει στην αποτρίχωση.

Οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου απαλλάσσονται από τις τρίχες στα πόδια τους γιατί μπορεί να θέλουν να ακολουθήσουν την τάση του spornoseχual, δηλαδή να μοιάζουν σε κάποιον αθλητή ή σε πορνοστάρ.

image

Σε άλλη διαδικτυακή έρευνα, αυτή τη φορά ρωτήθηκαν γυναίκες για το πώς βλέπουν τα ξυρισμένα ανδρικά πόδια.

H διαδικτυακή έρευνα του “Women ‘s Health” έδειξε ότι, το 30% των γυναικών θέλουν ο άντρας να κόβει λίγο τις τρίχες από τα πόδια του, ενώ ένα 22% ανέφερε ότι τους αρέσει τα πόδια του να είναι εντελώς ξυρισμένα.

image

Ωστόσο, άλλη έρευνα της ιστοσελίδας “Reddit” που απηύθυνε το ίδιο ερώτημα, έδειξε ότι, αν και αυξάνεται το ποσοστό των αντρών που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση, σε μερικές γυναίκες δεν αρέσει αυτή η κίνηση.

«Νομίζω ότι θα μου φαινόταν περίεργο να αγγίζει ένα ακόμα ζευγάρι λεία πόδια», έγραψε μία χρήστης.

Πηγή: https://www.citypatras.gr/plus/schedon-enas-stoys-dyo-antres-xyrizei-simera-ta-podia/?fbclid=IwAR2qH6zu7UCRlwcH_m1GhHt5PoiEFGb62lxKpjCYh89fbEOOKN1vOfOrwn0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ