Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚοίτα προσεκτικά τα χέρια σου για να δεις τι αποκαλύπτουν για την...

Κοίτα προσεκτικά τα χέρια σου για να δεις τι αποκαλύπτουν για την υγεία σου

To σώμα σου πάντα σου στέλνει σημάδια για την κατάσταση της υγείας σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις να τα αναγνωρίζεις. Για παράδειγμα, μπορείς να βρεις σημάδια για την υγεία στα χέρια σου και παρακάτω θα μάθεις τον τρόπο να τα αναγνωρίζεις.


Τι πρέπει να προσέξεις; Παρακάτω μερικοί απ’ τους τρόπους με τους οποίους τα χέρια σου προσπαθούν να σου πουν πράγματα για την υγεία σου.

Σημάδια για την υγεία στα χέρια σου που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Μούδιασμα στα χέρια και τα δάχτυλα

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν παίρνεις αρκετές από τις βιταμίνες Β1, Β6, Β12, και / ή βιταμίνη Ε. Δώσε προσοχή στη διατροφή σου. Εάν αισθάνεσαι αυτή την αίσθηση στο χέρι ή στα πόδια σου, ξεκίνα να λαμβάνεις συμπληρώματα διατροφής στην καθημερινή σου ρουτίνα. Φυσικά, μια επίσκεψη στον γιατρό σου θα σε βοηθήσει.

Μπλε δάχτυλα

Αυτό υποδηλώνει κακή κυκλοφορία του αίματος ή χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι επιβλαβές, αλλά εάν συνοδεύεται από πνευμονία, μπορεί να είναι σημάδι κάποιας πνευμονικής νόσου. Επικοινώνησε άμεσα με τον γιατρό σου.

Χρώμα του νυχιού αφού το πιέσεις

Εάν ασκήσεις πίεση στην κοίτη του νυχιού σου, λογικά θα πρέπει να γίνει λευκό και στη συνέχεια να επανέλθει αυτό το ροζ χρώμα του. Ωστόσο, εάν το νύχι σου παραμένει λευκό, μπορεί να είναι ένα σημάδι έλλειψης σιδήρου.

Κόκκινες παλάμες με σημάδια

Αν αυτό παραμένει για μέρες, πήγαινε στον γιατρό. Μπορεί να είναι ένα πρώιμο σημάδι μιας νόσου του ήπατος.

Πρησμένα δάχτυλα

Αυτό είναι συνήθως το αποτέλεσμα της υπερβολικής ποσότητας αλατιού. Προσπάθησε να καταναλώνεις λιγότερο αλάτι και δες εάν θα αλλάξει η εικόνα των δαχτύλων σου.

Ιδρωμένες παλάμες

Οι ιδρωμένες παλάμες μπορεί να οφείλονται σε υπερδραστήριο θυρεοειδή αδένα. Εάν σου συμβαίνει πολύ συχνά το να ιδρώνουν οι παλάμες σου, κλείσε ένα ραντεβού με τον γιατρό σου.

Πηγή: https://ipop.gr/ugeia/koita-prosektika-ta-cheria-soy-gia-na-deis-ti-apokalyptoyn-gia-tin-ygeia-soy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ