Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΘες να πετύχεις την τέλεια λιποδιάλυση; Φάε όλες αυτές τις τροφές

Θες να πετύχεις την τέλεια λιποδιάλυση; Φάε όλες αυτές τις τροφές

Εδώ και καιρό προσπαθείς να χάσεις βάρος και να πετύχεις την τέλεια λιποδιάλυση για να μπορέσεις να απαλλαγείς από το περιττό λίπος και να αποκτήσεις το τέλειο κορμί. Ξέρουμε ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και θα σε βοηθήσουμε να το πετύχεις τρώγοντας και όχι πεινώντας. Τις κατάλληλες τροφές για λιποδιάλυση μπορείς να τις βρεις εύκολα και να τις εντάξεις στη διατροφή σου μ’ έξυπνο τρόπο.


Σημείωση!

Αυτές οι τροφές είναι τόσο καλές που θα σε κάνουν να πετύχεις την τέλεια λιποδιάλυση ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι αφού ακόμα και όταν ο οργανισμός σου ηρεμεί αυτές συνεχίζουν να δουλεύουν.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι…

 

Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη λίπους: Το λευκό λίπος, το μπεζ λίπος αλλά και το καφέ λίπος.

Το λευκό λίπος είναι αυτό που αποθηκεύει την ενέργεια, το καφέ λίπος είναι αυτό που καταναλώνει την ενέργεια και το μπεζ λίπος είναι αυτό που έχει μια ενδιάμεση λειτουργία. Το ιδανικό, λοιπόν, το κάθε άτομο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο καφέ ή μπεζ λίπος γίνεται στο σώμα και όχι λευκό.

τροφές για λιποδιάλυση

Pixabay

Ποιες είναι οι τροφές για λιποδιάλυση που πρέπει να εντάξεις στο διαιτολόγιό σου;

Σε έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον διαπιστώθηκε ότι οι τροφές που περιέχουν ρεσβερατρόλη, μια ιδιαίτερη αντιοξειδωτική ουσία που βρίσκεται περισσότερο σε μεγάλη ποσότητα στα μούρα αλλά και τα σταφύλια είναι ιδανικές για αυτή την δουλειά, για να κάνουν δηλαδή την τέλεια λιποδιάλυση.

Εκτός από τα μούρα και το σταφύλι μεγάλες ποσότητες ρεσβερατρόλης περιέχονται στο μήλο, στα φιστίκια αλλά και στην μαύρη σοκολάτα.

Η κορυφαία λιποδιαλυτική ουσία μπορεί να καταναλωθεί και σε άλλες, απολαυστικές μορφές! Για παράδειγμα, πίνοντας συγκεκριμένα είδη κρασιού αυξάνεις την πρόσληψη της ουσίας, ενώ εντάσσοντας στο διαιτολόγιό σου λίγο παραπάνω φυστικοβούτυρο, θα καταφέρεις αυτό που θέλεις!

 

Μαργαρίτα Νικολάου 11 March 2022

Πηγή: https://ipop.gr/fitness/thes-na-petycheis-tin-teleia-lipodialys/?fbclid=IwAR1mCYzPxB4UVCU1WezVXq0WAoyDOAgUo-hxMnR1rwcfGBuz8PtdjvXsWPg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ