Επιστήμονες στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων σημαντική συμβολή είχε μια Ελληνίδα διατροφολόγος, δημιούργησαν ένα νέο – πιθανώς το πιο ολοκληρωμένο και επιστημονικό μέχρι σήμερα – σύστημα κατάταξης των τροφίμων με βάση το πόσο ανθυγιεινά ή υγιεινά είναι, φιλοδοξώντας να ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό τη σύγχυση των καταναλωτών.
Πηγή-Συνέχεια άρθρου: https://www.in.gr/2021/10/17/b-science/pyksida-fagitou-nea-taksinomisi-ton-trofon-apo-tis-xeiroteres-eos-tis-kalyteres/?fbclid=IwAR0e-4ChCOjh0hPz4PviSqbTzPUBG2IGwWxmuQ1LScpyKQ4OYrRqMKEm-R8