Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜείωση της αρτηριακής σας πίεσης με Εναλλακτική ιατρική

Μείωση της αρτηριακής σας πίεσης με Εναλλακτική ιατρική

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες στο σπίτι για τη μείωση της αρτηριακής σας πίεσης. Το καλό για μια θεραπεία στο σπίτι είναι το χαμηλότερο κόστος και η εξάλειψη των δυσμενών παρενεργειών των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Ένα άλλο πλεονέκτημα των σπιτικών θεραπειών είναι ότι ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση ενός συμπτώματος, έχει συχνά και άλλα οφέλη για την υγεία. Οι θεραπείες για το σπίτι μπορούν να βρεθούν στα τοπικό σούπερ μάρκετ και στα κατάστημα υγιεινής διατροφής.


Εάν πάσχετε από υψηλή αρτηριακή πίεση, εδώ είναι μερικές θεραπείες στο σπίτι. Αυτές οι θεραπείες όχι μόνο θα μειώσουν την αρτηριακή σας πίεση, αλλά είναι καλές και για τη γενική υγεία σας.

Κάλιο και μαγνήσιο. Τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αυτά τα μέταλλα είναι οι μπανάνες, η μελάσα, η σόγια. Ορισμένα φρούτα όπως το καρπούζι και τα σταφύλια είναι επίσης μια καλή πηγή. Όχι μόνο αυτά τα τρόφιμα θα μειώσουν την αρτηριακή σας πίεση, αλλά είναι ευεργετικά για τη συνολική υγεία σας πάρα πολύ.
Το σκόρδο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες που βελτιώνουν τη συνολική υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της αρτηριακής σας πίεσης. Η κατανάλωση σκόρδου θα μειώσει επίσης τις εμφανίσεις θρόμβων κηλίδων στα άτομα. Πιστεύεται από ορισμένες έρευνες ότι το σκόρδο θα μειώσει επίσης τα επίπεδα τριγλυκεριδίων.

Επομένως, πιθανότατα αναρωτιέστε τι είναι ένα τριγλυκερίδιο. Ένα τριγλυκερίδιο είναι ένα γλυκερίδιο που εμφανίζεται φυσικά στους ιστούς και αποτελείται από τρία λιπαρά οξέα που συνδέονται μεταξύ τους σε ένα μόνο μόριο. Είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας που σχηματίζει μεγάλο μέρος του λίπους που είναι αποθηκευμένο στο σώμα.

Μπορείτε να ερευνήσετε πώς να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση χρησιμοποιώντας θεραπείες στο σπίτι με πολλούς τρόπους. Το διαδίκτυο έχει πλούσιες πληροφορές. Τα βιβλιοπωλεία και οι βιβλιοθήκες προσφέρουν επίσης πληθώρα πληροφοριών. 

Όπως και με οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία για την υγεία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν διακόψετε οποιαδήποτε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ