Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΖώδια: Τι πιστεύουν οι άνδρες για κάθε γυναίκα

Ζώδια: Τι πιστεύουν οι άνδρες για κάθε γυναίκα

Τι άποψη σχηματίζει κάθε άνδρας μόλις γνωρίζει μια γυναίκα; Δες σύμφωνα με το ζώδιο σου!


Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρα στις εpωτικές σχέσεις, καλώς ή κακώς αποκαλύπτεται σταδιακά.

Ποια είναι όμως η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε κάθε άντρα, όταν κάνεις μία νέα εpωτική-και όχι μόνο-γνωριμία;

Έχει διαφορά η γνώμη του, με την πραγματική σου προσωπικότητα; Δες παρακάτω…

Τι σκέφτονται οι άντρες για κάθε γυναίκα που γνωρίζουν;

Γυναίκα κριός:Δυναμική

Είσαι γυναίκα φλογερή και μαγκάκι, πώς να το κάνουμε!

Ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες, είσαι χύμα, αυθόρμητη, με τσαγανό και οι άντρες υποκλίνονται στην δυναμικότητα σου.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Όχι ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν, αλλά με τον καιρό, ο άντρας που είναι δίπλα σου, θα ανακαλύψει κι άλλα χαρακτηριστικά σου.

Νεύρα, στόμα βόθρος, φλερτ με άλλους άντρες κατά λάθος και αυθόρμητα, φωνές και στους βαριούς τσακωμούς κανένα τασάκι στο κεφάλι.

Γυναίκα ταύρος:Βαρετή

Εντάξει, ξέρεις από τρόπους και έχεις γλυκό χαμόγελο.

Κάτι άλλο; Μπα… Μπορεί να είσαι περιποιημένη εμφανισιακά, αλλά από συμπεριφορά είσαι μάλλον αδιάφορη, για τους άντρες.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Έλα όμως που όταν σε γνωρίσουν καλύτερα, θα ανακαλύψουν ένα γοητευτικό θηλυκό αισθησιακό πλάσμα, το οποίο θα είναι τόσο σταθερό που ίσως κάποιες φορές το καθιστά πάλι βαρετό.

Μην φοβάσαι κούκλα μου!

Τις στιγμές που κοντεύει να σε βαρεθεί, να τον πηγαίνεις μέχρι την κρεβατοκάμαρα και κάν’ τον να ξεχάσει μέχρι και το όνομα του!

Γυναίκα δίδυμος:Χαμογελαστή

Ε καλά τώρα! Δυο έξυπνες ατάκες από τις άπειρες που έχεις καβάτζα, μία μικρή δόση από το απέραντο χιούμορ σου, λίγη τσαχπινιά από την άπλετη που κατέχεις και όλοι οι άντρες, εpωτεύονται αυτό το σπιρτόζικο βλεμματάκι και αυτό το υπέροχο χαμόγελο.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Μετά όμως, ανακαλύπτουν ότι αυτό το χαμόγελο μοιράζεται και σε άλλους, ότι αυτό το σπιρτόζικο βλεμματάκι παίζει με τον συνάδελφο της και ότι οι έξυπνες ατάκες σου, μεταμορφώθηκαν σε επίδειξη του εαυτού σου, ότι είσαι το νέο google!

Από πάθος και από συναίσθημα δε, παραδέξου το, έχουμε μικρά ποσοστά…

Γυναίκα καρκινoς:Ντροπαλή

Σε κοιτάει άντρας και εσύ σκύβεις το βλέμμα, χαμηλώνεις την φωνή και χαμογελάς ντροπαλά!

Τους τρέλανες κορίτσι μου! Τους πας έναν αιώνα πίσω, όπου οι γυναίκες ήταν, έτσι όπως έπρεπε να είναι!

Σεμνές και με σκυμμένο το κεφάλι! (Αντρικό μυαλό μπλιαχ!)

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Επειδή όμως οι… φαλλοκράτες δεν έχουν μέλλον, εσύ τους βάζεις στη θέση τους αργότερα χωρίς ίχνος φεμινισμού.

Πάει το ντροπαλό κοριτσάκι και αρχίζεις γυναικείες ναζιές, νιαουρίσματα, γκρίνια και παραπόνα-φράσεις κάθε ένα τέταρτο, τύπου: «Δεν έχει φιλάκι/αγκαλίτσα/χαδάκια/μια γλυκιά κουβέντα;» και για να γλιτώσει τη μουρμούρα, στο κάνει το χατίρι. Είσαι μία εσύ…

Γυναίκα λέων:Απιστη

Είσαι η γυναίκα που κάθε άντρας θέλει να κατακτήσει.

Που περπατάς και τρίζουν τα πεζοδρόμια, όλα τα ανδρικά βλέμματα είναι πάνω σου, ενώ το δικό σου βλέμμα, φωνάζει: «Που πας βρε κακομοίρη; Ξέρεις ποια είμαι εγώ;».

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Αχ και να ήξεραν αυτοί οι άντρες ότι εσύ έχεις μια μεγάλη ζεστή καρδιά που διψάει για αγάπη, μεγάλο έpωτα, πάθος και ρομαντισμό και ότι δεν είσαι τόσο επιφανειακή και τόσο άπιαστη όσο φαίνεσαι.

Και κάτι τελευταίο.

Να ήξεραν επίσης ότι αυτή η φαινομενικά Marilyn που οι άντρες την προσκυνούν, στην σχέση μπορεί να γίνει εύκολα Χέλμη στα «Κόκκινα Φανάρια»: «Μη φύγεις, Ντόρη μου, μη φύγεις! Θα φαρμακωθώ, Ντόρη! Θα πέσω στη θάλασσα να πνιγώ!».

Τόσο δραματική είσαι, αλλά και τόσο εύκολα ικανή να βρεις τον επόμενο Ντόρη! Γατάκια άντρες….

Γυναίκα παρθένος:Ιδανική

Προσεγμένη εμφάνιση, με τρόπους άψογους, σοβαρή, πρακτική, έξυπνη, νοικοκυρά, σε όλα σωστή και μοσχομυρίζεις!

Είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που όλοι οι άντρες σε θεωρούν την ιδανική σύντροφο!

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Δεν ξέρουν όμως ότι για να παραμείνεις τόσο τέλεια, πρέπει να πηγαίνει και ο άντρας που έχεις δίπλα σου με τα νερά σου!

Να περιποιείται πιο πολύ την υγεία του, το σώμα του, τη δουλειά του, τις οικονομίες του, την υγιεινή του, την καθημερινότητα του, τα πάντα του και του το υπενθυμίζεις καθημερινά με τη μορφή κριτικής και γκρίνιας!

Ε, φιλαράκι, αν θες τέτοια γυναίκα, στρώσου!

Γυναίκα ζυγός:Απόλυτο θηλυκό

Είσαι γυναίκα με Γ κεφαλαίο ρε κορίτσι μου, πώς να το κάνουμε!

Ντύσιμο από βιτρίνα, μη σου πω από επίδειξη μόδας!

Τέλεια μαλλιά και προσεγμένα νύχια και βάψιμο.

Περπάτημα γατίσιο και φωνή βελούδο! Χαμόγελο, στυλ και υφάκι που μαγνητίζει όλους τους άντρες!

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Είσαι γυναίκα με Γ κεφαλαίο ρε κορίτσι μου, πώς να το κάνουμε!

Ανασφαλής, κολλημένη με το γάμο, εξαρτημένη από τον άντρα και ανταγωνιστική με τις άλλες γυναίκες.

Μόνο που αυτά τα δείχνεις αργότερα…

Γυναίκα σκορπιός:Ξινή

Απόμακρη, κακίστρω, απότομη και ψυχρή με τουπέ, πίσω από μία σeξι εμφάνιση.

Αυτό είσαι με την πρώτη ματιά για τους άντρες.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Αστ’τους να λένε κορίτσι μου!

Καλά, ξέρω ότι αυτό κάνεις και ξεκαρδίζεσαι από μέσα σου!

Είσαι στην κυριολεξία γυναίκα αράχνη, που μπορείς να μπλέξεις όποιον άντρα θες σε δευτερόλεπτα στα δίχτυα του πάθους σου, της γοητείας σου, της σeξουαλικότητας σου και ακόμα πιο εύκολα, μπορείς να τον έχεις έξω από το σπίτι σου να κλαίει πιωμένος-κλαμένος και να σου κάνει καντάδα Παντελίδη!

Και κάπου εκεί, ξεκαρδίζεσαι και φωνακτά.

Γυναίκα τοξότης:Πολυλογού

Γελάς δυνατά, μετά μιλάς γρήγορα, μετά τσαντίζεσαι, μετά ηρεμείς και συνεχίζεις να μιλάς, αλλάζεις θέμα σαν DJ σε ελληνάδικο club και κάνεις καζάνι το κεφάλι των αντρών που γνωρίζεις, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνεις για αυτούς, τον κανόνα που λέει: Οι γυναίκες δεν το «βουλώνουν»!

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Καλέ σωστή είναι, αλλά έλα που εσύ είσαι πιο αντράκι από αυτούς.

Με τον καιρό, όχι απλά καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι μία γυναίκα σαν όλες τις υπόλοιπες, αλλά θαυμάζουν την δυναμικότητα σου, γοητεύονται από την αισιοδοξία σου και μαγεύονται από την ομιλία σου!

Τοξοτίνα-Άντρες: 1-0!

Γυναίκα αιγόκερως:Ψυχρή

Σνομπ, αγενής, δύσκολη, απόμακρη κρύα και ξενέpωτη.

Έτσι νομίζουν τα αγοράκια και εσύ χαίρεσαι κιόλας! Ξέρεις γιατί, ε;

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Χαίρεσαι γιατί ξέρεις, πως εσύ θα διαλέξεις ποιος σου κάνει για να σε εpωτευτεί, θα τον κάνεις με την αληθινή γοητεία σου, την ωριμότητα σου και το κρυμμένο καλά άπλετο πάθος σου να σε καψουρευτεί στο φουλ και μετά θα έχεις μόνο εσύ το πάνω χέρι και αυτός θα σε ακολουθεί!

Τόσο απλό!

Γυναίκα υδροχόος:Τρελή

Ε μα; Το ξέρω ότι είμαστε πλέον στον 21ο αιώνα αλλά οι άντρες είναι ακόμα στο Μεσαίωνα!

Αρχίζεις μέσα σε ένα φιλικό κλίμα να λες τα φεμινιστικά σου, τα πρωτοποριακά σου, να γίνεσαι αντιρρησίας γιατί απλά έτσι σου ήρθε, μετά να είσαι φιλική, μετά κάτι παραπάνω από φιλική και μετά στον κόσμου σου! «Ε, αυτή είναι για το Δαφνί», λένε οι άντρες.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Αυτό το τρελό όμως,που έχεις, αυτό το περίεργο, το διαφορετικό, το εξτρίμ, αυτό είναι που τους τρελαίνει.

Όταν λοιπόν, καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι τρελή, απλά είσαι πολύ μπροστά σε σχέση με τα υπόλοιπα γυναικάκια, σε προσκυνούν!

Γυναίκα ιχθείς:Γλύκα

Είναι αυτή η αφηρημάδα σου, η αφέλεια σου, η ελαφρότητα σου, που κάνει τους άντρες να τρελαίνονται και να θέλουν να προστατέψουν αυτό το γλυκό παραμυθένιο πλάσμα!

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Η πρώτη εντύπωση σωστή είναι, απλά οι άντρες δεν την επεξεργάζονται σωστά στο μυαλό τους!

Η αφηρημάδα σου συνεχίζει ακάθεκτη και σταματά να είναι γλυκιά, όταν τους φτάνεις στο σημείο να σπάνε τα νεύρα τους, το ίδιο και η αφέλεια σου, όταν προκαλείς και στους ίδιους προβλήματα και η ελαφρότητα σου που γίνεται η αιτία να παρασυρθείς κατά λάθος στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα!

.

Πηγή: https://www.citypatras.gr/zodia/zodia-ti-pisteyoyn-oi-andres-gynaika/?fbclid=IwAR3_nDZM66Gnt2jNJ6fPrraDMkxFVOrQVqDcLYVn_k6N6UDRCPp98Y1Tdco

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ