Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔες τι μαρτυρά ο τρόπος που περπατάς για την προσωπικότητά σου

Δες τι μαρτυρά ο τρόπος που περπατάς για την προσωπικότητά σου

Μια συγκεκριμένη έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε το 2017 απ’ τον Caleb Backe, έδειξε πως ο τρόπος που περπατάς και το στιλ με τον οποίο περπατάς, δείχνει συγκεκριμένα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.


Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μελετήθηκαν ήταν η ανοιχτή, η ευχάριστη προσωπικότητα, η εξωστρέφεια και η συνείδηση. Υπάρχουν επίσης, και άλλες κατηγορίες που μελετήθηκαν και περιλαμβάνουν τύπους προσωπικότητας όπως ο υποστηρικτής και ο leader. Αυτές οι κατηγορίες διαφέρουν αναλόγως τον τρόπο που περπατάς.

Ο τρόπος που περπατάς μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για την προσωπικότητά σου απ’ όσο νομίζεις.

Ποιος είναι ο δικός σου τρόπος που περπατάς;

#1

τρόπος που περπατάς

Αν περπατάς πολύ γρήγορα και κάνοντας focus στα βήματα τότε συνήθως δεν σε απασχολούν όσοι βρίσκονται γύρω σου και γι’ αυτό μπορεί εύκολα να πέσεις πάνω σε άλλους. Είσαι προσανατολισμένος στον στόχο σου και λύνεις τα προβλήματά σου. Ωστόσο, πολλές φορές σε βλέπουν ως εχθρικό.

#2

τρόπος που περπατάς

Αν συνήθως κάνεις μικρά βήματα και αποφεύγεις το eye contact με τους ανθρώπους τριγύρω σου, τότε είναι αρκετά εσωστρεφής και ντροπαλός. Συνήθως, όμως, κάνουν δυνατές και αυθεντικές σχέσεις.

#3 

γυναίκα

Αν περπατάς συνήθως με μια ζωντάνια με το κεφάλι ψηλά, το στήθος προς τα εμπρός και τους ώμους πίσω, επιθυμείς την αναγνώριση και την εκτίμηση. Επίσης, απολαμβάνεις τις προκλήσεις, σου αρέσουν οι νέες εμπειρίες ενώ βαριέσαι εύκολα.

Έχεις αυτοπεποίθηση και απολαμβάνεις την αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους.

Τι βλέπεις πρώτα σ’ αυτή την εικόνα; Το viral τεστ προσωπικότητας!

#4

τρόπος που περπατάς

Τείνεις να περπατάς αργά και με προσοχή ενώ συνήθως σέρνεις λιγάκι τα πόδια σου. Οι ανησυχίες σου τείνουν να είναι εσωστρεφείς, στοχάζεσαι συχνά ενώ δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ευάλωτος και φοβισμένος.

#5

γυναίκα

Περπατάς χαλαρά και… είσαι easy-going. Συχνά περπατάς αργά και το σώμα σου είναι σε χαλαρή στάση.

Οι χειρονομίες τους τείνουν να είναι μικρές και μερικές φορές μπορούν να παγιδευτούν σε έναν εσωτερικό διάλογο. Επικεντρώνεσαι περισσότερο στους άλλους και όχι τόσο στα δικά σου καθήκοντα. Είσαι πολύ ήρεμος κι έχεις έντονη διαίσθηση.

#6

άνδρας

Αν περπατάς με τα χέρια σταυρωμένα, αυτό υποδηλώνει ότι προτιμάς τη μοναξιά σου. Επίσης, πολλές φορές υποδηλώνει ότι βρίσκεσαι σε μια δύσκολη κι ευάλωτη θέση.

Πηγή: https://ipop.gr/psychologia/des-ti-martyra-o-tropos-poy-perpatas-gia-tin-prosopikotita-soy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ