Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕύκολος τρόπος για να καθαρίσουμε τη γυάλινη πόρτα της ντουζιέρας σε 5...

Εύκολος τρόπος για να καθαρίσουμε τη γυάλινη πόρτα της ντουζιέρας σε 5 μόλις βήματα!

Όσες νοικοκυρές έχουν γυάλινη πόρτα στη ντουζιέρα τους, γνωρίζουν καλά τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να την κρατήσουν καθαρή! Οι πόρτες του ντους δεν πρέπει να φαίνονται θολές, τουλάχιστον όχι πριν τρέξετε το ζεστό νερό για λίγα λεπτά.
Ορατά υπολείμματα σαπουνιού, λεκέδες από σκληρό νερό ή ακόμα και μούχλα μπορεί να κάνουν την πόρτα του ντους σας να φαίνεται βρώμικη και, επομένως, το ντους σας μάλλον δεν είναι ευχάριστο. Ευτυχώς, με λίγο μόνο κόπο, μπορείτε να καθαρίσετε τις πόρτες του ντους σας και το μπάνιο σας να αποτελεί μία ευχαρίστηση. Θα σας παρουσιάσω έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να καθαρίσετε τις γυάλινες πόρτες της ντουζιέρας σας!


Βήμα 1: Ανακατέψτε το καθαριστικό σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε ή να ετοιμάσετε μόνες σας ένα καθαριστικό, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε στη γυάλινη πόρτα της ντουζιέρας σας!

Βήμα 2: Εφαρμόστε καθαριστικό στο γυαλί

Εάν έχετε μπουκάλι ψεκασμού, βάλτε το καθαριστικό σας μέσα και ψεκάστε τη γυάλινη πόρτα του ντους. Εάν χρησιμοποιείτε μια πάστα που έχετε φτιάξει με το καθαριστικό, ταμπονάρετε στην πόρτα του ντους χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι. Ανάλογα με το καθαριστικό που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να το αφήσετε να καθίσει στην πόρτα της ντουζιέρας για λίγα λεπτά.

Βήμα 3: Τρίψτε την περιοχή

Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή βούρτσα, τρίψτε την πόρτα για να βγάλετε τυχόντες σκληρούς λεκέδες ή μούχλα.

Βήμα 4: Ξεπλύνετε την πόρτα του ντους

Ξεπλύνετε το διάλυμα καθαρισμού χρησιμοποιώντας έναν κουβά με νερό και ένα καθαρό σφουγγάρι. Εάν έχετε αφαιρούμενη κεφαλή ντους, μπορείτε επίσης απλά να ψεκάσετε την πόρτα του ντους.

Βήμα 5: Στεγνώστε την περιοχή

Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί ή πετσέτα στεγνώστε και αφήστε την περιοχή. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν εξακολουθείτε να βλέπετε υπολείμματα σαπουνιού, λεκέδες από σκληρό νερό ή μούχλα στην πόρτα του ντους σας.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/eykolos-tropos-katharismoy-gyalinhs-portas-ntoyz/?fbclid=IwAR3KEbDIsSSgbQUp5wQKmzicBAAf1eAyBtPBOzhVAalU2yDtDitKRFqejq8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ